ye-logo.v1.2

Городоцький волейбольний клуб збирається поборотися за медалі чемпіонату України

Спорт 1551
ВК Епіцентр-Подоляни, який минуого сезону виграв першу лігу, суттєво змінив свій склад, який виступатиме в Суперлізі та Єврокубках
ВК Епіцентр-Подоляни, який минуого сезону виграв першу лігу, суттєво змінив свій склад, який виступатиме в Суперлізі та Єврокубках. Фото: з архіву

ВК «Епіцентр-Подоляни» вже підсилився новими гравцями та головним тренером.

Зв'язуючий національної збірної України Владислав Діденко став гравцем волейбольного клубу «Епіцентр-Подоляни» з Городка, який в новому сезоні виступатиме в чоловічій Суперлізі. Поповнили склад городоцької команди і ряд інших досвідчених волейболістів.

Про це йдеться в інтерв’ю нового головного тренера ВК «Епіцентр-Подоляни» Юрія Мельничука на сайті Sport.ua. Саме під керівництвом цього фахівця черкаський «Імпексагро-Спорт» ставав бронзовим призером чемпіонату України (2010), бронзовим і срібним призером Кубка України (2009 та 2010 роки). Останнім його клубом була російська команда «Газпром-Югра» з міста Сургут.

«Я почну з тих гравців, яких ми залишили у клубі і які здобували золоті медалі в першій лізі, - про кадрову політику в клубі сказав Юрій Мельничук. - Це капітан команди - зв’язуючий Богдан Середа, центральні блокуючі Юрій Паласюк і Руслан Осипенко, а також догравальник Ігор Вітюк. До них додалися зв’язуючий Владислав Діденко, діагональний Юрій Томін і ліберо Денис Фомін, які вже багато пограли за різні клуби та збірну України. Ще до нас прийшли інші досвідчені волейболісти - догравальники Володимир Сидоренко, Олександр Буздуган і Дмитро Сухінін. А також більш молоді і перспективні хлопці - центральний блокуючий Володимир Остапенко, догравальник Владислав Павлюк і ліберо Данило Анохін. Є ще ряд позицій, які ми хочемо підсилити, і над цим продовжуємо працювати».

Щодо завдань, які в новому сезоні стоять перед «Епіцентром-Подолянами», Юрій Мельничук сказав: «Ми хочемо вдало виступити у Суперлізі та поборотися, як мінімум, за медалі. Я думаю, що з таким складом, який у нас зараз формується, це цілком реально. Теж саме стосується і Кубка України. І, звичайно ж, хотілося пройти якомога далі в розіграші Кубка Виклику».

А в Кубку Виклику «Сhallenge Cup» городоцький команді в суперники дістався бєлградський «Партизан». Клуб, який представляє Сербію – діючих чемпіонів Європи. Перший матч пройде в Городку на початку листопада (2-5 листопада), а потім і матч-відповідь у Бєлграді (10-12 листопада).

Старт сезону в Суперлізі запланований на 9 жовтня.

Читайте також: Команда з Городка виграла чемпіонат України в першій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую