ye-logo.v1.2

Футбол. «Оболонь» - «Агробізнес»: помилка, яка стала вирішальною

Спорт 1878
Агробізнес не зміг здобути залікові бали в матчі проти Оболоні
Агробізнес не зміг здобути залікові бали в матчі проти Оболоні. Фото: Олексія Кликова

Волочиська команда зіграла в Києві.

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі відбулися поєдинки 8 туру. «Агробізнес» мав у Волочиську приймати київську «Оболонь». Але через те, що Волочиськ перебуває в «червоній зоні», гру за домовленістю команд перенесли в Київ.

Футболісти «Агробізнеса» в Києві мали ряд моментів, щоб забити в ворота суперника. Але жоден з них не реалізували. Десь надійно діяв голкіпер «Оболоні» Василь Лавриненко, а десь киянам посміхнулася фортуна. До прикладу наприкінці матчу, коли удар Руслана Черненка з метрів шести прийняла на себе поперечина воріт.

А ось господарі поля… Вже на 6 хвилині матчу відкрили рахунок. Після навісу з правого флангу, голкіпер «Агробізнеса» Олег Мозіль мав без проблем забирати м’яч, але випустив його з рук і Юрій Бровченко вколотив його в сітку воріт.

«По грі, відверто кажучи, я бачив одну команду, яка володіла перевагою… Але ми примудрилися програти через власну помилку – воротар не втримав м’яч і ми пропустили. А згадати моменти біля наших воріт я не можу. А ми, особливо в другому таймі, двічі влучили в поперечину, ще були моменти, - каже головний тренер волочиської команди Олександр Чижевський. - Я подякував футболістам за свою гру, бо я не хочу, щоб вони грали в антифутбол. На жаль, так буває, що маючи перевагу, команда програє. Не приємно, звісно, але життя продовжується і готуємося до наступного матчу».

Отож, «Агробізнес» програв «Оболоні» з рахунком 1:0 та опинився на 8 місці в турнірній таблиці з 10 заліковими балами. Вже 26 жовтня на команду очікує матч в Млинові проти рівненського «Вереса», який з 11 очками перебуває на 6 позиції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую