ye-logo.v1.2

Команда хмельничанок перемогла у міському турнірі з мініфутболу серед дівчат

Спорт 1488
У Хмельницькому відбулись футбольні змагання "Різдвяні канікули"
У Хмельницькому відбулись футбольні змагання "Різдвяні канікули". Фото: womensfootball.com.ua

Змагалося шість команд.

 Впродовж двох днів, 4 та 5 січня у Хмельницькому проходили поєдинки відкритого міського турніру «Різдвяні канікули» з мініфутболу серед дівчат 2007 року народження та молодших. Про це повідомляє Всеукраїнська асоціація жіночого футболу.

Участь у турнірі взяли шість команд:

· ДЮСШ №1 (1) м. Хмельницький

·«Лідер» Гуменецька ОТГ

·«Крупецький ліцей»

·«Еліта» Демківка, Вінницька область

· ГО Берездівський ліцей

· ДЮСШ №1 (2) – старша група, яка виступала поза конкурсом

«Зокрема, хочеться виділити матч між командами ДЮСШ №1 (1) та Крупецьким ліцеєм, за підсумком якого вирішувалась доля «золотих» медалей. Вперта гра на протилежних курсах в першому таймі більше вдавалась гостям, які втілили це в гол. Щось спрогнозувати, як піде гра далі, було важко. На початку другого тайму гості забили вдруге. Та хмельничанки зовсім не збирались здаватись і подальша частина матчу перевернула все до навпаки», - повідомляють на сайті організації.

 Додають, що коли рахунок зрівнявся, господарки майданчика забили ще двічі, перемога над основним конкурентом 4:2 і перше місце. Відповідно Крупецький ліцей посів другу сходинку. Третіми фінішували гості з Вінниччини.

Після завершення турніру кожна з команд отримала солодкі призи та індивідуальні відзнаки кращих гравців. Ті, що не попали в призову трійку, отримали пам’ятні медалі. Призери ж звісно були нагороджені кубками та медалями відповідного ґатунку. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую