FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

Футбол. «Агробізнес» вирушив до Туреччини з чотирма новими футболістами

Руслан Черненко, кращий бомбардир Агробізнеса, також вирушив із командою на збори до Туреччини. Фото: з архіву

На закордонних зборах команда з Волочиська планує зіграти вісім контрольних поєдинків.

Волочиський ФК «Агробізнес» вирушив на зимові збори до Туреччини, де готуватиметься до відновлення чемпіонату України в першій лізі до 28 лютого. Та перед весняною частиною чемпіонату на «Агробізнес» чекатиме матч 1/4 фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря», який запланований на третє березня. Тому волочиські футболісти, по суті, одразу ж після зборів у Туреччині, зіграють свій перший офіційний матч у 2021 році проти чемпіона України.

«На збори вирушили 22 футболісти, які місяць готуватимуться як до матчу проти «Шахтаря», так і до поєдинків у першій лізі, - розповів сайту «Є» віцепрезидент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Команда планує зіграти вісім контрольних матчів. Наразі з шістьма суперниками ми вже домовилися».

Вже третього лютого «Агробізнес» зіграє з чернігівською «Десною», а шостого лютого з латвіським «Вентспілсом». 10 лютого запланований спаринг із казахським «Атирау», а 12 та 17 лютого – з грузинськими «Самгуралі» та «Сабуртало». На 23 лютого подоляни домовилися зіграти контрольний матч із білоруським «Торпедо-БелАЗ». А ось хто стане суперником «Агробізнеса» 20 та 26 лютого – ще визначаються.

Відзначимо, що на закордонні збори в складі волочиської команди вирушили і четверо новобранців клубу, з якими напередодні уклали угоди. Це 21-річний вихованець волочиського футболу півзахисник Євген Ємаєв, 25-річний атакуючий захисник Владислав Шаповал (раніше виступав за «Дніпро-1» та луцьку «Волинь»), 21-річний ексголкіпер львівських «Карпат» Антон Задерейко та 26-річний нападник херсонського «Кристалу» Іван Гливий. Всі вони перебували на перегляді в «Агробізнесі» та брали участь у контрольному матчі проти івано-франківського «Прикарпаття», який команда провела 27 січня та звела унічию 2:2.

Нагадаємо, «Агробізнес» у першій лізі після 16 турів посідає перше місце. Свій наступний матч у першості зіграє 19 березня в Херсоні проти «Кристалу».

Читайте також: Тренер ФК «Агробізнес» кращий у першій лізі, ФК «Поділля» - «срібний» у другій лізі