ye-logo.v1.2

Держслужбовці міста помірялися силою

Спорт 3402
Колишній заступник мера Віктор Байдич (ліворуч) та нинішні заступники - Григорій Давиденко (у центрі) та Анатолій Лаврентій (праворуч)
Колишній заступник мера Віктор Байдич (ліворуч) та нинішні заступники - Григорій Давиденко (у центрі) та Анатолій Лаврентій (праворуч). Фото: автора

У Хмельницькому відбулася спартакіада серед державних службовців, започаткована понад 10 років тому колишнім міським головою Михайлом Чекманом.

У заході взяли участь 270 працівників (9 команд) департаментів, управління та відділів міської ради, підприємств міської комунальної власності. Змагання проводились у спортивних залах міста у 9 видах спорту: з бігу на 50 м, стрільби з пневматичної гвинтівки, перетягування канату, армрестлінгу, настільного тенісу, міні-футболу, більярду, шахів і дартсу. Міський голова Сергій Мельник, відкриваючи дійство, радив учасникам, як грати, щоб перемогти. Традиційно були змагання з міні-футболу, перетягування канату, більярду, армрестлінгу і т.п. Найбільш фізично підготовленими виявилися представники управління освіти, яке і вибороло І місце. Міські чиновники стали кращими у міні-футболі та настільному тенісі. В останньому перемогу здобув Альбін Тарчевський, начальник управління культури. Неочікуваним став склад команди міні-футболістів: колишній і теперішній заступники мера Віктор Байдич та Анатолій Лаврентій. Ще одни заступник, Григорій Давиденко, був головним вболівальником команди. «Тут діє принцип олімпійських змагань: головне – не результат, а участь. Завдяки подібним заходам колективи підприємств та установ стають дружнішими і об’єднується не лише у спорті, а й у роботі» – відзначив Анатолій Лаврентій. До речі, спартакіада на цьому не закінчилася, подібне дійство має відбутися на обласному рівні в спорткомплексі ХНУ, 18 червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую