FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
23 Липня, 2024

Футбол. «Агробізнес» зміг втримати перемогу в Кременчузі

Дмитро Юхимович провів увесь матч у складі Агробізнесу в матчі проти Кременя. Фото: з архіву

У першій лізі відбулися матчі 27 туру.

Волочиський «Агробізнес» продовжує боротьбу за призові місця в першій лізі чемпіонату України з футболу. У 27 турі подоляни в Кременчузі здобули свою 15 перемогу в чемпіонаті. Щоправда, вона далася нелегко.

На 29 хвилині матчу «Агробізнес» після затяжної атаки на ворота «Кременя» зміг відкрити рахунок у матчі завдяки влучному удару Руслана Черненка. Для півзахисника волочиської команди цей гол став 14-им у чемпіонаті й він продовжує очолювати список кращих бомбардирів першої ліги.

Та кінцівка поєдинку в Кременчузі видалася важкою для команди з Волочиська. Голкіперу «Агробізнеса» Олегу Мозілю доводилося не раз рятувати свою команду, щоб втримати мінімальну перевагу в рахунку. А на 90+4 хвилині подоляни ще й залишилися в меншості – друге попередження отримав Ігор Бойчук. Утім, «Агробізнес» зміг втримати перемогу, вигравши в «Кременя» з рахунком 1:0.

Після матчу Олександр Чижевський, наставник волочиської команди сказав, що має претензій до своїх футболістів у цьому матчі. «Мабуть, нам трохи пощастило. Але головне, що взяли три очки та боремося далі за вихід у Прем’єр-лігу», - заявив Олександр Чижевський.

«Агробізнес» після 27 туру залишається на четвертому місці, маючи в активі 51 бал. Основні конкуренти волочиської команди за вихід в УПЛ також виграли свої матчі. А тому на третьому місці й досі перебуває харківський «Металіст-1925», в якого 53 очки, а на другому з 55 очками – одеський «Чорноморець». Лідер першості – рівненський «Верес», у 27 турі зіграв внічию, і тепер в активі рівнян 59 очок.

У наступному турі «Агробізнес» гратиме в Волочиську. 26 травня команда прийматиме «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. «Верес» свій матч проведе 25 травня в Луцьку проти «Волині». А ось матчем 28 туру можна назвати поєдинок у Харкові, де «Металіст-1925» 27 травня прийматиме «Чорноморець».

Читайте також: «Поділля» - «Епіцентр»: матч, на який довго чекали (ФОТО + ВІДЕО)