ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Епіцентр»: матч, на який довго чекали (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 2625
Хмельницьке Поділля та дунаєвецький Епіцентр не виявили переможця у матчі 13 туру
Хмельницьке Поділля та дунаєвецький Епіцентр не виявили переможця у матчі 13 туру. Фото: автора

У Хмельницькому відбулося подільське дербі.

19 травня на СК «Поділля» відбувся матч пропущеного 13 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А». Місцеве «Поділля» приймало дунаєвецький «Епіцентр». Цей поєдинок мав відбутися ще два місяці тому, але матч 19 березня перенесли через погодні умови та стан поля хмельницького стадіону. А згодом знову перенесли через захворюваність футболістів «Епіцентру» на COVID-19. І ось довгоочікуване протистояння уболівальниками обох клубів відбулося. Щоправда, переможця в цій грі не було. «Поділля» та «Епіцентр» зіграли внічию 0:0.

Перед матчем Поділля - Епіцентр на вході до стадіону були черги.

Обидві команди претендують на підвищення в класі, а тому й не дивно, що прагнули до перемоги. Ось тільки діяли під час матчу з обережністю, щоб не пропустити. І на початку гри, поки футболісти «Поділля» та «Епіцентру», так би мовити, «приглядалися» один до одного, трибуни хмельницького стадіону поступово заповнювалися. Ажіотаж серед вболівальників був помітним. Адже ще за хвилин 20 до гри при вході на стадіон були черги. І це при тому, що квиток на домашні ігри «Поділля» цього року коштують 50 гривень. Та відзначимо, що до Хмельницькому прибула й підтримка дунаєвецького клубу, яку було чути на стадіоні. Утім, вболівальників «Поділля» було відчутно більше. Вони, власне, і «гнали» свою команду вперед.

Поділля - Епіцентр - матч, який двічі переносили

Але початок гри був за гостями. Вони були активнішими попереду. Та тривало це лише хвилин 15. Згодом гра вирівнялася і поступово ініціативу перейшла до господарів. Утім, моментів у першому таймі майже не було. Ні в «Поділля», ні в «Епіцентру». Хіба що удар Станіслава Мораренка на 29 хвилині міг принести успіх хмельничанам, але ж він був неточним.

Поділля - Епіцентр - у поєдинку була безкомпромісна боротьба

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Інша справа другий тайм. «Поділля» заграло гостріше, а «Епіцентр» намагався діяти на контратаках. І вже на 47 хвилині удар зі штрафного Олександра Воловика змусив проявити свою професійність голкіпера гостей Єгора Поповича, який впорався з другої спроби. «Епіцентр» одразу ж відповів ударом Миколи Буя – Олег Чуваєв, голікпер «Поділля» виявився на місці. Згодом, на 55 хвилині, Ігор Карпенко з гострого кута намагався пробити Поповича, але голкіпер гостей перевів м’яч на кутовий.

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Найнебезпечніший момент, ймовірно, виник на 76 хвилині, коли пробивав Володимир Савошко. М’яч пройшов в лічених сантиметрах від воріт «Епіцентра», якби ж влучив, то навряд чи Попович врятував би свою команду.
«Поділля» продовжувало свої спроби забити. Але не вистачало в завершальній стадії. Вже після гри головний тренер хмельничан Віталій Костишин сказав, що задоволений грою своєї команди. А ось результатом – ні. А ось наставник «Епіцентра» Ігор Бадло наче залишився задоволений і результатом. Щоправда, зазначив, що тепер його команда, в наступних матчах, не має права на нічиї, потрібні лише перемогу. Та дунаєвчани могли вивезти з Хмельницького три очки, якби наприкінці матчу дотиснули «Поділля». Адже кінцівка поєдинку пройшла за невеликої переваги гостей. Однак, матч так і завершився внічию 0:0.

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Поділля - Епіцентр

Після подільського дербі «Поділля» залишилося на другому місці в турнірній таблиці. Тепер у хмельничан в 20 іграх 45 очок (у лідера – ФК «Ужгород» - 47). «Епіцентр» зберіг за собою четверте місце – у команди Ігоря Бадла 41 бал у 19 матчах, що на один менше, ніж у третьої команди в «турнірці» «Карпати Галич», яка провела на два поєдинки більше.
Вже цієї неділі, 23 травня, обидва представники Хмельниччині в другій лізі проведуть свох чергові матчі. «Поділля» в Хмельницькому прийматиме ФК «Чернігів», а «Епіцентр» у Чернівцях зіграє з «Буковиною».

До вашої уваги відеоогляд матчу «Поділля» - «Епіцентр», а також після матчеві коментарі головних тренерів Віталія Костишина та Ігоря Бадла.

Читайте також: Першість області з футболу: перший тур (РЕЗУЛЬТАТИ)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую