ye-logo.v1.2

Лідери очки не втратили

Спорт 1677
Вже на 8 хвилині матчу «Поділля» – «Енергетик-Іква» хмельничанин Олексій Сендель (у світлій формі) відкрив рахунок у грі.. Фото: Фото автора.

Після чергового туру чемпіонату області з футболу турнірну таблицю продовжує очолювати волочиський «Збруч»

Тринадцятий тур не приніс жодних перестановок у турнірній таблиці вищої ліги чемпіонату області з футболу. Хоча сенсації могли бути як у Хмельницькому, так і в Волочиську, де «Поділля» приймало старосинявську «Енергію», а «Збруч» – ФК «Красилів».
Діючий чемпіон області – «Збруч», в рідних стінах провів надзвичайно важкий матч проти красилівчан, які до Волочиську приїхали у дещо підсиленому складі. ФК «Красилів» дозаявив двох футболістів міні-футзального хмельницького клубу «Поділ- ля» – Вадима Рефеля та Миколу Сухорука. Але вони так і не змогли допомогти одному з аутсай- дерів турніру здобути хоча б очко. Щоправда, красилівчани у Волочиську виглядали доволі прис- тойно, але у матчі все вирішив один забитий гол у першому таймі. До того ж, з пенальті. Отже, «Збруч», набравши 31 очко, продовжує очолювати турнірну таблицю.
Нетішинський «Енергетик», в якого на три очки  менше, в Полонному здобув переконливу перемогу, та не дозволив «Збручу» піти у відрив. Це, власне, не дозволили лідеру і футболісти хмельницького «Поділля», які в рідних стінах перемогли старосинявський «Енергетик-Ікву». Хоча зробити це було нелегко. Вже на 8 хвилині матчу у воротах гостей «розписався» досвідчений Олексій Сендель, однак старосинявці зрівняли рахунок на 25-й хвилині, завдяки влучному удару Костянтина Гайдашевського. А на початку другого тайму «Енергетик-Іква» виглядала значно цікавіше та небезпечніше. Здавалося, що ось-ось заб’є. У підсумку ж пропустили. І знову у воротах гостей відзначився Сендель. А за 8 хвилин до завершення матчу гол-красень у ворота команди зі Старої Синяви забив Володимир Антонюк, який повернувся з чемпіонату Європи з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу. Його удар з 18 метрів у дальню «дев’ятку», змусив голкіпера гостей лише провести м’яч поглядом.
Отже, після 13 турів «Енергетик» та «Поділля» мають 28 очок та, на відміну від «Збруча», по одній грі в запасі. Вже 18 вересня у Хмельницькому пройде чи ненайцікавіший матч сезону – «Поділля» прийматиме «Збруч».



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую