ye-logo.v1.2

На Олімпійські ігри в Токіо поїде хмельницька легкоатлетка

Спорт 2345
Через всесвітню пандемію Ігри були перенесені з 2020-го на 2021 рік
Через всесвітню пандемію Ігри були перенесені з 2020-го на 2021 рік. Фото: facebook.com/UkrainianAthletics

Марина Бех-Романчук – єдина спортсменка від Хмельниччини в складі збірної України.

Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020 триватимуть з 23 липня по 8 серпня. Як повідомляють у Національному олімпійському комітеті, Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Українські спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільній (та жіночій) греко-римській, важкій атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (веслувальному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

Серед тих, хто поїде на Олімпіаду в Токіо, є хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчук, яка спеціалізується на стрибках у довжину. Легкоатлетка є призеркою світових та континентальних першостей, чемпіонкою Універсіади, учасницею Олімпійських ігор 2016 року, чемпіонкою Європи, багаторазовою чемпіонкою України.

Хмельничанка відправиться на змагання разом із своїм наставником – тренером Вадимом Крушинським, якого торік експертна Рада Асоціації спортивних журналістів України визнала найкращим тренером року.

Читайте також: Марина Бех-Романчук перемогла на змаганнях в Угорщині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую