ye-logo.v1.2

У Сумах вистояли, попереду – лідер

Спорт 1728
Григорій Лепетун у Сумах був близьким до взяття воріт, але переграти голкіпера так і не зміг. . Фото: Фото автора.

Хмельницьке «Динамо» зіграло черговий матч у другій лізі

Перед грою в Сумах проти третьої команди ліги оптимізму в прихильників хмельницької команди було небагато. По-перше, на матч не поїхав дискваліфікований Василь Козіброда, якого в воротах замінив Костянтин Дуднік. По-друге, через травми вдома залишилися й Олександр Шимко з Антоном Осокіним. А тому, безумовно, без трьох основних гравців «Динамо» могло повернутися із виїзду з нулем. Але ж дали бій!
Попри те, що в стартовому складі сумчан вийшли одразу ж двоє колишніх гравців хмельницького «Поділля» – Віталій Розгон та Валентин Горкун, які грали проти своєї колишньої команди із подвійним бажанням, «Суми» так і не спромоглися забити хоча б один гол у ворота «Динамо». Щоправда, винними у цьому були не стільки вони, а захисники хмельницького клубу та голкіпер Костянтин Дуднік. Саме вони у стартові хвилини матчу давали відсіч атакам господарів. А коли на 21 хвилині матчу нападник Сум вийшов віч-на-віч з Дудніком, Костянтин врятував подільську команду. Через 5 хвилин  захисники «Динамо» винесли м'яч з лінії воріт! А на 30 хвилині вже нападник гостей Григорій Лепетун ледве не покарав сумчан за «агресивний наступ», однак господарів врятував голкіпер.
У другому таймі гра дещо заспокоїлася. Команди майже не могли дійти до штрафного майданчика та як слід пробити. Безумовно, така гра була лише на користь гостей. А на 89 хвилині «Динамо» ледь не вирвало перемогу. Голкіпер «Сум» не влучив у простій ситуації по м’ячу, і той покотився в ворота. На жаль, для хмельничан, Козаченко наздогнав «смугастого» на лінії воріт.
Отже, матч у Сумах так і завершився з рахунком 0:0 і приніс «динамівцям» 12 очок в першості. А вже 18 вересня до Хмельницького приїде лідер чемпіонату – «Енергія» з Нової Каховки, в якої 20 очок. «Енергія», між іншим, залишається єдиною командою другої ліги, яка ще не зазнала жодної поразки!




Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую