FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
23 Липня, 2024

Марина Бех-Романчук виступила у фіналі чемпіонату світу з легкої атлетики

Попереду на вихованку Вадима Крушинського (ліворуч) Марину Бех-Романчук очікують змагання в секторі стрибків у довжину. Фото: facebook.com/UkrainianAthletics

Хмельничанка завершила змагання з потрійного стрибка.

Сьогодні, 19 липня, в США на чемпіонаті світу з легкої атлетики відбувся фінал у потрійному стрибку. Участь у ньому взяла хмельничанка Марина Бех-Романчук, якій 18 липня виповнилося 27 років. Утім, під час змагань в Юджині (через різницю в часі з Україною, в США це ще було 18 липня) Марина стрибала якраз у свій день народження. І зробити подарунок собі у вигляді медалі хмельничанці не вдалося.

Марина Бех-Романчук, яка в кваліфікації показала другий результат – 14 метрів 54 сантиметри, була однією з претенденток на нагороди. Але у фіналі хмельничанці не вдалося продемонструвати результат, який би міг, принаймні, дозволити їй змагатися за ТОП-8 після перших трьох спроб.

У своїй першій спробі Марина виконала стрибок, який міг би принести їй медаль світової першості. Але дальність ніхто не заміряв, оскільки в Бех-Романчук зафіксували заступ. Друга спроба – 12 метрів 70 сантиметрів. Третя – 13 метрів 91 сантиметр. І це лише 11 результат.

Відзначимо, участь у чемпіонаті світу в потрійному стрибку для Марини Бех-Романчук була дебютною. А ось попереду на неї очікують звичні для неї змагання в секторі стрибків у довжину. 23 липня о 22:00 за київським часом – кваліфікація.

Чемпіонкою ж світу в потрійному стрибку стала Юлімар Рохас з Венесуели результатом 15 метрів 47 сантиметрів.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу в США ще має виступити Вікторія Ткачук з Нетішина, яка представляє Донеччину. Вона заявлена на 400-метрівці з бар’єрами, а також у жіночій естафеті 4 по 400 метрів. Кваліфікаційні забіги на 400 метрів з бар’єрами заплановані на 20 липня о 3:15 за київським часом.