ye-logo.v1.2

Чемпіонат світу з легкої атлетики: коли виступатимуть хмельничанки

Спорт 1659
У США з 15 по 24 липня триватиме чемпіонат світу з легкої атлетикик, на якому 22 легкоатлети України виборюватимуть нагороди
У США з 15 по 24 липня триватиме чемпіонат світу з легкої атлетикик, на якому 22 легкоатлети України виборюватимуть нагороди. Фото: worldathletics.org

Дві спортсменки змагатимуться одразу в двох дисциплінах.

Сьогодні, 15 липня, в Юджині (США) розпочинається чемпіонат світу з легкої атлетики. Україна буде представлена 22 спортсменами. І серед них – троє представниць із Хмельниччини.

Щоправда, офіційно лише одна – Марина Бех-Романчук із Хмельницького. Ще дві – Людмила Оляновська з Ярмолинеччини та Вікторія Ткачук з Нетішина представлятимуть Київську та Донецьку області відповідно.

Першою на старт змагань вийде Людмила Оляновська. Станеться це вже сьогодні, 15 липня. Вона змагатиметься у спортивній ходьбі на 20 кілометрів. Старт змагань запланований на 23:10 за київським часом.

Марина Бех-Романчук вперше на чемпіонаті світу виступатиме одразу в двох дисциплінах. Підопічна тренера Вадима Крушинського, який, між іншим, також перебуває в США в складі української делегації, змагатиметься в секторі стрибків у довжину та потрійному стрибку. Щоправда, подібний досвід в неї вже є – на світовій першості в приміщенні в березні цього року в Белграді. Тоді, нагадаємо, хмельничанка стала срібною призеркою в потрійному стрибку, а у секторі стрибків у довжину посіла шосте місце. Щоправда, тоді їй довелося змагатися в один день. Тепер же в неї буде час на підготовку між стартами в різних дисциплінах.

Отже, Марина Бех-Романчук 16 липня о 20:30 за київським часом розпочне кваліфікаційні змагання в потрійному стрибку. А ось фінал у цій дисципліні пройде 18 липня. Початок о 4:20 за київським часом.

У секторі стрибків у довжину кваліфікація розпочнеться 23 липня о 22:00. А ось фінал - 24 липня о 3:50.

Ще одна легкоатлетка, яка заявлена у двох дисциплінах – Вікторія Ткачук. Вона змагатиметься на 400-метрівці з бар’єрами, а також у жіночій естафеті 4 по 400 метрів. Кваліфікаційні забіги на 400 метрів з бар’єрами заплановані на 19 липня о 3:15. Півфінали – 20 липня о 4:15. Ну, і фінал має пройти 22 липня о 5:50 за київським часом.

А ось естафета 4х400 серед жінок має пройти 24 липня о 5:50 ранку за київським часом.

Нагадаємо, в травні цього року Вікторія Ткачук на етапі «Діамантової ліги» здобула друге місце в бігу на 400 метрів із бар’єрами.

До речі, прямі трансляції змагань, попри відчутну різницю в часі, можна буде дивитися на сайті Суспільного

Читайте також: Яким буде новий чемпіонат Хмельницької області з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую