FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
1 Липня, 2024

Футбол. «Епіцентр» – «Полісся»: коли суперник зробив на одну помилку менше

Тарас Пучковський (у білій формі) вийшов на заміну та зміг забити Поліссю, але Епіцентру все одно не вдалося здобути позитивного результату в матчі. Фото: polissyafc.com

Кам’янецька команда в Дунаївцях поступилася гостям із Житомира.

Футбольний клуб «Епіцентр» провів свій матч другого туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. Третього вересня кам’янчани в Дунаївцях приймали житомирське «Полісся», перед яким стоїть завдання підвищитися в класі за підсумками сезону. Матч видався цікавим та результативним, а перемогу з рахунком 2:1 здобуло «Полісся».

«Ми припустилися на одну помилку більше, ніж суперник, - так після матчу сказав головний тренер «Епіцентру» Сергій Нагорняк. – Утім, у мене немає претензій до своїх гравців, вони грали на рівних. І, може, я упереджений, але вважаю, що закономірною була б нічия».

«Епіцентр», який поки проводить домашні матчі в Дунаївцях, оскільки стадіон у Кам’янці-Подільському ще не атестований для таких змагань, міг відкрити рахунок вже на 18 хвилині. Але небезпечний удар головою Максима Гірного зміг відбити 25-річний голкіпер «Полісся» Олег Кудрик. Його, між іншим, мабуть можна назвати кращим у матчі. Адже ексворотар «Маріуполя» не раз рятував свою команду від голів у цьому матчі. Рятівником «Епіцентру» був і голкіпер Сергій Чернобай. Який під завісу першого тайму не дозволив «Поліссю» відзначитися – спочатку після удару Артема Козака, а потім після добивання від Пилипа Будківського.

Та вже після перерви житомиряни одразу отримали шанс на те, щоб повести в рахунку. На 46 хвилині Антон Янаков заробив пенальті, який згодом реалізував Василь Грицук. «Епіцентр» зміг відіграти на 55 хвилині, коли Євгеній Шевченко навісив на дальню стійку, де верхову дуель із Кушніренком виграв Тарас Пучковський – 1:1. Та втримати нічию не змогли. На 77 хвилині «Полісся», після розіграшу кутового, забило другий гол – відзначився Кушніренко. А згодом житомиряни могли і збільшити перевагу, але кам’янчан, після удару Янакова, врятувала поперечина. Однак на 86 хвилині «Епіцентр» міг врятуватися від поразки, коли головою підступно пробивав бразилець Барбоса. Але Кудрик став у цьому епізоді рятівником «Полісся». «Я просто робив свою роботу», - вже після матчу прокоментував свою гру голкіпер житомирян. Та зізнався: «Було непросто, але ми витримали і за рахунок характеру вирвали цю перемогу, яка для нас дуже важлива».

«Полісся» - дуже хороша команда, багато футболістів пограли в УПЛ. І ми дуже хотіли сьогодні здобути позитивний результат, - після гри сказав захисник «Епіцентру» Євгеній Шевченко. – На жаль, не вдалося. Але нічого, у нас ще буде один матч із ними. А поки рухаємося далі».

«Епіцентр» поступився з рахунком 1:2. Але зміг створити ряд проблем одному з фаворитів нинішньої першої ліги. Ну, а далі на подолян очікує виїзна гра на Київщині проти «Діназу». Вона запланована на 10 вересня.

Читайте також: Календар матчів за участі «Епіцентру»