FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
1 Липня, 2024

Футбол. «Епіцентр» у важкому матчі зіграв унічию з тернопільською «Нивою»

Епіцентр та тернопільська Нива зіграли 1:1 в матчі 6 туру першої ліги в групі А. Фото: facebook.com/fcnyva1978

У першій лізі чемпіонату України відбулися матчі 6 туру.

Вчора, 2 жовтня, в Дунаївцях кам’янець-Подільський «Епіцентр» провів свій черговий матч у першій лізі групі «А». Команда Сергія Нагорняка, яка в 5 попередніх поєдинках здобула 4 перемоги та поступилася в одній грі, приймала тернопільську «Ниву». Гості до цього поєдинку мали в активі 1 перемогу, 2 нічиїх та стільки ж поразок. І в 6 турі змогли вивезти заліковий бал з Дунаївців, адже матч завершився внічию 1:1.

Зауважимо, «Нива» ще в першому таймі створила ряд моментів біля воріт «Епіцентру». Але забити не змогла. Та й господарі поля також не вразили ворота суперника. А ось після перерви на полі були справжні «гойдалки» і перемогти могла як одна, так й інша команда. Однак реалізація моментів підводила футболістів обох клубів. Вже після матчу виконуючий обов’язки головного тренера «Ниви» Сергій Задорожний заявив, що його команда їхала за перемогою, але саме через нереалізовані створені епізоди біля воріт господарів не змогла вивезти три очки.

Утім, саме «Нива» забила першою. Це сталося на 69 хвилині, коли Роман Волохатий вдало зіграв до добиванні після удару Андрія Різника. «Епіцентр» зміг відігратися через 13 хвилин, коли після кутового відзначився Юрій Глущук. «Задоволений тим, що хлопці проявили характер, - після матчу сказав головний тренер «Епіцентру» Сергій Нагорняк. - Не все складалося у нас сьогодні. На це були певні причини. У нас чотири гравці «вилетіли» за декілька днів перед грою, не були, так би мовити, в оптимальних кондиціях. Гра була важкою для нас. Тернопіль нав’язав нам боротьбу, до якої ми, в деяких моментах, виявилися неготовими».

Матч завершився внічию 1:1. І хоч подоляни прагнули здобути четверту поспіль перемогу в чемпіонаті, Сергій Нагорняк після гри сказав наступне: «Знаєте, перша нічия… нічого страшного, ми рухаємося далі. Думаю, наступні матчі у нас будуть вдалішими».

Після 6 турів в активі «Епіцентра» 13 очок та третя позиція в першій лізі групі «А». Свій наступний матч команд зіграє 8 жовтня в Івано-Франківську проти «Прикарпаття», яке з 7 балами посідає четверте місце.

Читайте також - Першість області з футболу: друге коло стартувало