ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: друге коло стартувало

Спорт 2115
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу продовжують визначати накращу команду сезону 2022 року
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу продовжують визначати накращу команду сезону 2022 року. Фото: з архіву

Відбулися чергові матчі чемпіонату Хмельниччини в Прем’єр-лізі та першому дивізіоні.

Вчора, першого жовтня, матчами 6 туру розпочалося друге коло першості області з футболу. І хоч центральний поєдинок туру в Прем’єр-лізі, в якому зійдуться «Колос» з Полонного та «Іскра» з Теофіполя відбудеться 5 жовтня, матчі, які пройшли, видалися доволі цікавими за своїми результатами.

Прем’єр-ліга

Битва аутсайдерів пройшла в Білогір’ї, де місцева «Перлина Поділля» приймала молодь з хмельницького «Поділля». Обидві команди в першому колі «зірок із неба» не хапали. Хмельничани мали в активі лише одну перемогу, а білогірці – нічию. Та в 6 туру саме «Перлині Поділля» вдалося здобути три очки, вигравши свій перший матч у чемпіонаті. Гості відкрили рахунок у грі на 31 хвилині, коли автоголом у ворота команди з Білогір’я відзначився Дмитро Тимощук. Але після перерви господарі змогли не лише зрівняти рахунок, а й забити переможний для себе гол. Спочатку на 57 хвилині забив Олександр Нестерук, а на 73 хвилині Віталій Матвійчук приніс своїй команді перемогу. Отож, «Перлина Поділля» - «Поділля» 2:1.

У Красилові відбулося локальне дербі, в якому «Случ» приймав ФК «Антоніни». Господарі поля до цього матчу посідали третє місце, але «в спину» їм дихала саме команда з Антонін. І гості на 9 хвилині, завдяки результативному удару Сергія Поліщука, відкрили рахунок у грі. І цей гол став єдиним у матчі, а тому приніс перемогу гостям, а разом із нею третє місце в турнірній таблиці. Тож «Случ» - «Антоніни» 0:1.

8 жовтня пройдуть чергові матчі. «Случ» прийматиме «Перлину Поділля», а «Іскра» в Теофіполі зіграє з «Поділлям». Ще один поєдинок 7 туру, в якому «Антоніни» прийматимуть «Колос», пройде 12 жовтня.

Перша ліга

ФК «Жищинці» вдома приймали «Спортлідер» зі станції Дунаївці. Гості вважалися фаворитом цього протистояння, адже у попередніх матчах здобули 7 очок, тоді як в господарів було лише 3. Але статистика – це цифри, а на полі… футболісти. І ФК «Жищинці» здобули переконливу перемогу з рахунком 5:0.

У Хмельницькому «Поділля-2» приймало «Оболонь-Чемерівці», яке посідало третє місце в турнірній таблиці. Хмельничани ж – останню сходинку, немаючи жодного залікового балу в попередніх чотирьох турах. І в цій грі після першого тайму рахунок був 0:0. Та в другому відбувся справжній голепад, адже команди забили 9 голів! Щоправда, вісім із них влетіли у ворота юних хмельничан. Тож рахунок матчу «Поділля-2» - «Оболонь-Чемерівці» 1:8.

У наступному турі, матчі якого пройдуть 8 жовтня, ФК «Дунаївці» прийматимуть «Поділля-2», а «Спортлідер» вдома зіграє із «Оболонню-Чемерівцями».

Читайте також: «Колос» продовжує гонку за «Іскрою»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую