ye-logo.v1.2

«Збруч» переміг у Хмельницькому

Спорт 1305

Центральним матчем 15 туру чемпіонату області з футболу став поєдинок в обласному центрі, де 18 вересня місцеве «Поділля», яке посідало друге місце в турнірній таблиці, приймало лідера змагань волочиський «Збруч».

 Вже на другій хвилині гості завдяки влучному удару Олега Чубатюка відкрили рахунок у грі. Однак подоляни через 12 хвилин відповіли стрімкою атакою, яку результативно завершив досвідчений Олексій Сендель. Щоправда, нічийний рахунок протримався лише чотири  хвилини. Олег Чубатюк пройшов флангом, змістився у центр і завдав потужного удару з метрів 20-ти. І як не намагалися хмельничани вдруге відігратися, зробити це їм не вдалося. Захист «Збруча» діяв на «відмінно».
Після перерви пристрасті на полі вирували не на жарт. І, якби не рефері цього поєдинку – Сергій Подворний, то справа могла б дійти і до бійки. Саме арбітр своєчасно зупиняв емоції гравців обох команд, караючи  тих жовтими картками. А нервувати футболістам було від чого – всі хотіли виграти цей матч, оскільки такі поєдинки називають битвами за шість очок. Але, щоб виграти, потрібно забивати голи. І волочиська команда на 55 хвилині змогла забити третій гол у ворота «Поділля». Хет-трік на свій рахунок записав Чубатюк. Щоправда, на 71 хвилині Олексій Сендель забив гол-красень зі штрафного, пробивши з 25 метрів у «дев’ятку» воріт гостей. Але цього голу хмельничанам не вистачило аби звести матч б хоча у нічию. Отже, «Збруч», перемігши «Поділля» з рахунком 3:2, закріпився на першому місці в турнірній таблиці з 34 очками. На друге місце перемістився нетішинський «Енергетик», матч якого в Ізяславі 18 вересня перенесли на пізніший термін. У нетішинців, як і в хмельничан, 28 очок, але «Енергетик» зіграв на один матч менше.
Вже 25 вересня нагорі турнірної таблиці можуть бути чергові ротації. Адже в Нетішині зійдуться «Енергетик» та хмельницьке «Поділля». Лідер змагань у Волочиську прийматиме команду з Дунаєвець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую