ye-logo.v1.2

Гандбол. Хмельничани здобули чергові перемоги в Вінниці

Спорт 1664
Хмельницькі гандболісти продовжують свою переможну серію, яка налічує вже сім матчів
Хмельницькі гандболісти продовжують свою переможну серію, яка налічує вже сім матчів. Фото: з архіву

Гандболісти «ХНУ – ДЮСШ-1» продовжують боротися за високі місця в вищій лізі.

Хмельницький гандбольний клуб «ХНУ – ДЮСШ-1» свої матчі третього туру чемпіонату України в вищій лізі проводив у Вінниці. І в обох поєдинках хмельничани здобули перемогу, продовживши свою серію перемог, яка налічує вже сім матчів.

17 грудня суперниками хмельничани стали господарі майданчику - команда «Вінниця «ВДПУ-МДЮСШ№3». Утім, господарям рідні стіни не допомогли. «ХНУ – ДЮСШ-1» впевнено здолав суперника з рахунком 38:22.

А ось 18 грудня в грі проти «Ізмаїла» з Одещини було значно важче. Ще б пак, це була гра двох лідер чемпіонату. До того ж, саме одесити є тою єдиною командою, яка в цьому чемпіонаті перемагала хмельничан. І цього разу ГК «Ізмаїл» зміг виграти перший тайм з рахунком 12:11. Утім, у другій половині матчу гандболісти «ХНУ – ДЮСШ-1» змогли змінити хід матчу та взяти реванш за поразку в Хмельницькому. Хмельничани виграли в «Ізмаїла» з рахунком 30:28.

Після цих поєдинків «ХНУ – ДЮСШ-1» посідає в вищій лізі друге місце, маючи в активі 14 очок у 8 матчах. Попереду – харківський «ХАІ - ФГХО», в якого 16 очок, але на один проведений матч більше. На третій позиції йде «Ізмаїл» з 12 очками у 8 іграх.

Читайте також: Хмельничани завдали першої поразки команді з Харкова (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую