ye-logo.v1.2

«Вийшли до ТОП-4, чекаємо на суперників», - тренер волейбольного клубу «Поділля»

Спорт 1739
Хмельницькі волейболісти позмагаються за медалі чемпіонату України в вищій лізі
Хмельницькі волейболісти позмагаються за медалі чемпіонату України в вищій лізі. Фото: з архіву

Хмельничани провели свої чергові матчі в вищій лізі чемпіонату України.

Волейбольний клуб «Поділля» зіграв три поєдинки основного етапу чемпіонату України серед чоловіків у вищій лізі, від результатів яких залежало, чи зможуть хмельничани позмагатися за нагороди першості. І в усіх трьох матчах волейболісти з Хмельницького здобули перемоги.

«Найважчим, мабуть, був перший поєдинок проти команди з Сум, адже вони були нашими конкурентами у боротьбі за фінальну четвірку, - розповів журналісту сайту «Є» головний тренер ВК «Поділля» Роман Ковальчук. – До того ж, матч ніяк не могли розпочати через повітряну тривогу. Звісно, це заважало. Але хлопцям, у підсумку, вдалося виграти з рахунком 3:1».

У наступній грі хмельничани впевнено переграли львівську «Булаву» з рахунком 3:0. «А, коли Суми програли «Покуттю», ми зітхнули з полегшенням, адже це означало, що ми достроково вийшли до фінальної стадії, - продовжує Роман Олександрович. – Тому в заключній грі проти «Хотинських козаків» дали більше часу пограти молоді. Матч видався важким та напруженим, але переможним – 3:2. Мабуть, наша молодь вже подорослішала».

Наразі ВК «Поділля» має в активі 18 очок та посідає перше місце. І для команди перший етап завершився. Натомість, інші суперники ще мають зіграти свої матчі, за підсумками яких і визначаться усі команди фінальної частини. «Вийшли до ТОП-4, чекаємо на суперників, - каже тренер ВК «Поділля» Роман Ковальчук. – Коли всі зіграють свої матчі, тоді й знатимемо, яке місце посіли на першому етапі. А від цього залежатимуть пари в плей-офф. Адже перша команда гратиме з четвертою, друга – з третьою. Переможці цих протистоянь зійдуть у фіналі».

Матчі плей-офф заплановані наприкінці березня. А ось в якому місті вони пройдуть, поки остаточного рішення немає.

Читайте також: ФК «Епіцентр» здобув першу перемогу на зборах у Києві

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую