ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» завершив сезон перемогою

Спорт 1777
Епіцентр з Кам
Епіцентр з Кам'янця-Подільському у дебютному для себе сезоні в першій лізі посів 6 місце. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі відбулися заключні матчі чемпіонату.

Вчора, 27 травня, пройшли матчі 8 туру другого етапу чемпіонату України з футболу в першій лізі. У Кам’янці-Подільському «Епіцентр» приймав «Кремінь» з Кременчука та здобув перемогу з рахунком 3:1.

Перший гол у матчі був забитий на 22 хвилині, коли Сергій Стень прострелив у воротарський майданчик гостей, де Максим Гірний в один дотик переправив м’яч у ворота «Кременя» - 1:0. Для форварда «Епіцентра» цей гол став восьмим у чемпіонаті.

Вже у другому таймі кам’янчани подвоїли успіх, коли на 58 хвилині поєдинку Станіслав Кристін пробіг вздовж штрафного майданчика та наважився на удар з 16 метрів – потужно та влучно – 2:0. Утім, гості через 20 хвилин відіграли один м’яч, коли відзначився Мирослав Трофимюк. Але остаточний рахунок у грі встановили футболісти «Епіцентра», коли на 84 хвилині Владсилав Кристін «обікрав» суперника, відпасував на Олександра Чепелюка, а той влучно пробив з 14 метрів – 3:1. Могли кам’янчани забивати ще, але, до прикладу, в одному з епізодів «Кремінь», після удару Андрія Ляшенка, врятувала стійка.

Дебютний сезон для «Епіцентра» в першій лізі завершився. Команда посіла 6 місце. Чемпіоном ліги стало житомирське «Полісся», яке разом із київською «Оболонню» вибороло путівку до Прем’єр-ліги. А ось за право виступати в УПЛ наступного сезону в перехідних матчах зіграють черкаський «ЛНЗ» та запорізький «Металург».
Щодо команди з Кам’янця-Подільського, то вона пішла у відпустку. І, за словами головного тренер ФК «Епіцентр» Сергія Нагорняка, орієнтовно з 15 червня футболісти та тренери зберуться, щоб розпочати підготовку до нового сезону в першій лізі. Ймовірно, що новий чемпіонат відкриється наприкінці липня. У ньому, попередньо, мають зіграти і ще два представники Хмельниччини – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес».

Читайте також: «Епіцентр» поступився та втратив шанси на стикові матчі (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую