FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
17 Травня, 2024

Нагорняк, Розгон та інші відомі футболісти: у Хмельницькому пройшов центральний матч туру ветеранської першості (ФОТО)

Агробізнес зміг відігратися завдякий влучному удару Андрія Донця зі штрафного. Фото: автора

У центральному поєдинку чемпіонату області серед гравців від 40 років зустрілися ФК «Ветеран» та «Агробізнес».

Сьогодні, 2 липня, в Хмельницькому відбувся матч 4 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу серед ветеранів (40+). На стадіоні «Локомотив» місцевий клуб «Ветеран» приймав волочиський «Агробізнес». Обидві команди до цього ще не втрачали очок, а команда з Волочиська є діючим чемпіоном області.

У складі обох команд на полі вийшли чимало в минулому футболістів, які пограли на професійному рівні. До прикладу, в складі хмельничан – це Вадим Крохан, Лев Сергеєв, Андрій Яремчук. У волочиської команди – Андрій Донець, Сергій Нагорняк, Віталій Розгон, Ігор Глушок, Віталій Гоцалюк. Та й інші футболісти обох команд, в минулому, пограли у багатьох клубах на різних рівнях. Тож матч, враховуючи ще й турнірну боротьбу, привертав до себе вболівальницьку увагу.

ФК Ветеран Хмельницький.

ФК Агробізнес Волочиськ.

Попри спеку, гравці обох команд намагалися демонструвати швидкісний та динамічний футбол. Звісно, не такий як у молодості, але все таки комбінаційний. Утім перший тайм так і завершився внічию 0:0.

Одразу ж після перерви «Ветерану» вдалося провести результативну атаку, яка завершилася влучним ударом Дмитра Калукова, який свого часу в складі хмельницького футзального клубу «Спортлідер+» здобував срібні нагороди чемпіонату України. Утім, втримати мінімальну перевагу хмельничанам не вдалося. Ближче до завершення матчу «Агробізнес» заробив штрафний в метрах 17-18 від воріт суперника, й Андрій Донець влучно пробив у ліву від Дмитра Матусова «дев’ятку» - 1:1.

В інших матчах чемпіонату були зафіксовані такі результати: новоущицький «Агробізнес» зіграв 1:1 із «Епіцентром -Фортецею» з Кам’янця-Подільського, а шепетівський «Темп» здолав «Поділля» з Кам’янець-Подільського району з рахунком 4:1.

До вашої уваги фото з матчу «Ветеран» - «Агробізнес»:

Моменту матчу Ветеран - Агробізнес.

Сергій Нагорняк (у жовто-чорній формі) не раз загрожував воротам хмельничан.

У ветеранській першості також бувають суперечки з арбітром.

Лев Сергеєв (у білій формі) не зміг вразити ворота Агробізнеса.

Сергій Нагорняк часто тримав у напрузі захист хмельничан.

Вадим Крохан, який свого часу пограв у багатьох клубах та тренував Поділля, прдовжує грати в футбол вже у ветеранській першості області.

Дмитро Калуков ще вчора грав у чемпіонаті області за команду з Білогір'я, а нині - за ветеранів Хмельницького.

Матч хмельницької та волочиської команд завершився внічию 1:1.

Читайте також - Першість області з футболу: інтрига в Хмельницькому, «сухі» матчі в Красилові, Деражні та Полонному