ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» зіграв з «Агробізнесом», «Поділля» - з «Металістом»

Спорт 1585
Поділля зіграло внічию 1:1 із харківським Металістом в Ужгороді
Поділля зіграло внічию 1:1 із харківським Металістом в Ужгороді. Фото: facebook.com/fcmetalistua

У першій лізі пройшли матчі 3 туру.

11-12 серпня в чемпіонаті України відбулися поєдинки третього туру серед команд Першої ліги. І усі представники Хмельниччини в цих іграх набрали по одному заліковому балу. Щоправда, два з них – в очному протистоянні, яке пройшло в Кам'янці-Подільському.

«Епіцентр» 11 серпня приймав волочиський «Агробізнес». Кам'янчани, які ще не втрачали очок у цому сезоні, в першому таймі були близькими до того, щоб продовжити свою серію перемог, яка, враховуючи матч Кубка України, нараховували три гри. Утім, моменти свої не реалізували, а в другому таймі «Агробізнесу» вдалося вирівняти сиутацію на полі. Найцікавішіми стали останні 10 хвилин матчу. Адже саме тоді команди почали забивати.

Спочатку на 82 хвилині поєдинку команда з Волочиська, після роізграша від кутового прапорця, змогла відкрити рахунок – забив Сергій Заєць. Але зберегти мінімальну перевагу гості не змогли. Стрімка атака кам'янчан на 84 хвилині завершилася тим, що Заєць порушив правила на Іванові Бендері й арбітр призначив пенальті. Капітан «Епіцентра» Андрій Беженар на 85 хвилині майстерно розвів м'яч та голкіпера по різним кутам і рахунок став 1:1. Більше голів у цій грі не було.

Сьогодні ж, 12 серпня, в Ужгороді хмельницьке «Поділля» зіграло з харківським «Металістом». Вже на 22 хвилині поєдинку «Металіст» відкрив рахунок, коли після помилки захисників гостей відзначився Юрій Голубка. А через 20 хвилин харків'яни залишилися в меншості – друг жовту картку отримав Даніель Вернаттус. І в «Поділля» було багато часу, щоб реалізувати свою більшість на полі.

Однак забити гол, який врятував би хмельничан від поразки, довелося чекати аж до 90+6 хвилини. Саме тоді «Поділля» влаштувало заключний штурм воріт номінальних господарів і Станіславу Василенку вдалося влучно пробити п'ятою! Отож, нічия 1:1.

«Епіцентр» та «Агробізнес» вже 15 серпня зіграють чергові матчі – тепер у Кубку України. Кам'янчани гратимуть в Івано-Франківську проти «Прикарпаття», а «Агробізнес» на Львівщині проти ФК «Миколаїв».

А вже 19 серпня – черговий тур в першій лізі. «Агробізнес» на Закарпатті зіграє з ФК «Хуст», а в Хмельницькому «Поділля» прийматиме «Епіцентр».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую