FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Травня, 2024

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» вирішили долі своїх матчів на заключних хвилинах

Денис Галенков приніс перемогу Агробізнесу над Інгульцем влучним ударом на 90 хвилині. Фото: з архіву

Команди з Волочиська та Хмельницького провели поєдинки в першій лізі.

Сьогодні, 6 квітня, в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відбулося декілкьа матчів. Хмельницьке «Поділля» на Київщині зіграло з «Діназом», а «Агробізнес» вдома приймав «Інгулець».

Хмельничани в групі «Вибування» у 3 турі грали в Демидові Київської області проти вишгородського «Діназу». Команди до цього в різних сезонах зустрічалися чотири рази, і в одному поєдинку переміг «Діназ» 3:1, а ось інші три завершувалися внічию з однаковим рахунком 1:1. І… цього разу «Поділля» та «Діназ» знову зіграли 1:1.

Щоправда, вишгородці були близькими до того, щоб вдруге в історії обіграти хмельничан, адже змогли відкрити рахунок на 82 хвилині матчу. Але «Поділля» кинуло усі сили на те, аби врятуватися від поразки. І на 90+2 хвилині поєдинку влучний удар Максима Куліша приніс гостям заповітний порятунок. Отож, нічия 1:1.

«Поділля» набрало вже 25 очок та посідає 2 місце в групі «Вибування». Далі на команду очікує домашній поєдинок проти запорізького «Металурга», який запланований на 13 квітня.

А в групі «Чемпіонська» «Агробізнес» у Волочиську прйимав «Інгулець» з селища Петрове, який йде на другому місці та є одним із головних претендентів на підвищення в класі. Матч видався видровищним на кількість моментів біля воріт обох команд. Ось тільки забити ніяк не вдавалося жодній. Так тривало до 90 хвилини, поки Денис Галенков не взяв гру на себе в штрафному майданчику гостей, обігравши декількох суперників та влучно пробивши у дальній від голікпера кут. «Агробізнес» переміг «Інгулець» з рахунком 1:0, здобувши першу перемогу навесні 2024 року.

Тепер у команди з Волочиська 33 очки, як у «Маріуполя» та «Епіцентра». І саме ці команди ділять між собою 4-6 місця в турнірній таблиці. Щоправда, «Епіцентр» свій матч 3 туру ще не зіграв. Вже завтра подоляни в Кам'янці-Подільському зіграють проти сумської «Вікторії». Ну, а «Агробізнес» тепер готуватимся на наступного поєдинку – 12 квітня проти СК «Полтави».

Читайте також: Футбольний вікенд: лише «Поділля» змогло виграти свій матч