ye-logo.v1.2

Футбольний вікенд: лише «Поділля» змогло виграти свій матч

Спорт 819
Епіцентр мав шанси виграти матч у Полтаві, але не реалізував створені моменти та зіграв внічию 0:0
Епіцентр мав шанси виграти матч у Полтаві, але не реалізував створені моменти та зіграв внічию 0:0. Фото: автора

У чемпіонаті України з футболу пройшли матчі в першій лізі.

Чергові поєдинки для представників Хмельниччині в Професіональній футбольній лізі видалися доволі різними. Лише одному представнику нашої області вдалося потішити своїх вболівальників перемогою. Мова йде про хмельницьке «Поділля».

Хмельничани, які в першій лізі на другому етапі виступають у групі «Вибування», вдома приймали кременчузький «Кремінь». І хоч гостям вдалося першими відкрити рахунок у грі, коли на 9 хвилині забив Андрій Глоба, але втримати свою мінімальну перевагу вони не змогли. Вже через 16 хвилин «Поділля» відігралося – влучним ударом відзначився Гліб Савчук. А в другому таймі хмельничани ще двічі вразили ворота суперника. Спочатку на 56 хвилині забив Даниїл Боженар, а згодом на 63 хвилині відзначився і Максим Куліш. Отож, «Поділля» - «Кремінь» 3:0.

Тепер у «Поділля» в групі «Вибування» 24 залікових бали та 3 місце в турнірній таблиці. Свій наступний матч хмельничани проведуть 6 квітня на Київщині проти «Діназу» з Вишгорода, який посідає 8 місце.

А ось волочиський «Агробізнес», який грає в групі «Чемпіонській», свій матч проводив у Києві проти «Лівого берега». Подолянам не вдалося «зачепитися» за очки в цій грі. Вже на старті поєдинку вони пропустили два голи (на 3-ій забив Владислав Войцеховський, а на 20-ій – Андрій Якимів), які, по суті, і вирішили долю матчу. Утім, в другому таймі Мар'ян Мисик на 64 хвилині ще раз вразив ворота гостей. Отож, матч «Лівий берег» - «Агробізнес» завершився з рахунком 3:0.

У «Агробізнеса», як і раніше, 30 очок. Але тепер команда опустилася на одну сходинку в турнірній таблиці, посідаючи 8 позицію. Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 6 квітня в Волочиську проти одного з лідерів чемпіонату – «Інгульця» з селища Петрове Кіровоградської області. Ця команда з 46 очками посідає поточне друге місце.

Ще один представник Хмельниччини в групі «Чемпіонська» - кам'янець-подільський «Епіцентр» гостював у Полтаві. Поєдинок проти СК «Полтава» розтягнувся на кілька годин, адже його переривали повітряні тривоги. Кам'янчани мали шанс виграти в господарів, але не реалізували свої моменти. Забити могли і полтавчани, але… Тож поєдинок «Полтава» - «Епіцентр» завершився з рахунком 0:0.

«Епіцентр» продовжує ділити 4-5 місця з «Маріуполем», маючи в активі 33 залікові бали. Попереду на команду очікує домашній поєдинок – 7 квітня в Кам'янці-Подільському «Епіцентр» прийматиме «Вікторію» з Сум.

Читайте також - Україна на Євро-2024: хто буде суперником нашої збірної

«Поділля», «Епіцентр» та «Агробізнес» провели перші матчі в чемпіонаті

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую