FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Липня, 2024

Футбол. «Поділля» - «Агробізнес»: контрольна гра з чотирма голами (ФОТО)

Агробізнес у Хмельницькому здолав Поділля в контрольному матчі, забивши чотири голи. Фото: автора

Представники Хмельниччини у першій лізі ПФЛ зіграли спаринг у Хмельницькому.

22 червня на СК «Поділля» відбувся контрольний поєдинок хмельницького «Поділля» проти волочиського «Агробізнеса». Обидва клуби готуються до нового чемпіонату в першій лізі, якій стартує за місяць, 25 липня. Тож тренерські штаби в таких матчах вирішують свої завдання – від перегляду поетнційних новачків до награвання певних комбінації.

Утім, забігаючи наперед, якщо «Агробізнес» в цьому спарингу задіяв лише одного футболіста на перегляді (який, між іншим, відзначився голом), то ось за «Поділля» зіграло щонайменше п'ятеро потенційних новачків. Тренерський штаб хмельничан продовжує шукати гравців, які могли б підсилити гру команду, враховуючи той факт, що з минулого сезону кілька гравців, які були орендовані, повернулися в розташування своїх команд.

Для обох команд цей спаринг, по суті, був другим у цьому міжсезонні. «Поділля» 19 червня грало із «Колосом» із Полонного та виграло 3:0, а «Агробізнес» 15 червня поступився «Дністру» з Заліщиків Тернопільської області з рахунком 2:1. Утім, команда Олександра Чижевського розпочала підготовку раніше, ніж хмельничани, та вже уклала угоди з кількома новими гравцями.

Матч у Хмельницькому не став видовищним на гольові моменти, але… голів у ньому вистачало. Вже на 15 хвилині гості заробили пенальті, який реалізував Роман Кузьмин. Ще за мить «Агробізнес» міг подвоїти рахунок, але господарів від голу врятувала поперечка воріт.

Поділля та Агробізнес зіграли в Хмельницькому 22 червня.

«Поділля» намагалося діяти агресивно в нападі, утім до якоїсь гостроти біля воріт суперника справа майже не доходила. А ось «Агробізнес»… на 30 хвилині знову забив. Андрій Глоба пробив з метрів 18-ти у «дев'ятку» воріт Антона Задерейка – потужно та влучно, і рахунок став 0:2.

Після перерви хмельничани активно кинулися вперед, але… у команди Віталія Костишина довести справу до взяття воріт суперника ніяк не вдавалося. А ось волочиська команда… Ще один удар із середньої відстані, і знову в «дев'ятку» - цього разу Богдан Петриченко був вимушений витягувати м'яч із сітки власних воріт – 0:3. Автор – гравець на перегляді.

«Поділля» могло «розмочити» рахунок. Утім, ні постріл Кирили Пасічника зі штрафного, ні удар Назара Гамолова головою не досягнув бажаної мети. Водночас, «Агробізнес» на 57 хвилині знову забив. Удар Віталія Теплого з метрів 20-ти – і знову під самісеньку «дев'ятку».

У підсумку спаринг «Поділля» - «Агробізнес» завершився з рахунком 0:4.

Команди продовжують свою підготовку до нового сезону. 26 червня «Агробізнес» у Волочиську зіграє черговий спаринг проти тернопільської «Ниви», а «Поділля» того ж дня в Чернівцях гратиме проти «Буковини». Ще один представник Хмельниччини – кам'янець-подільський «Епіцентр», 22 червня вийшов із відпустку та почав підготовку. Свій перший спаринг команда Сергія Нагорняка планує провести 30 червня в Кам'янці-Подільському проти «Скали 1911» зі Стрия Львівської області.

До вашої уваги світлини матчу «Поділля» - «Агробізнес»:

Олександр Чижевський (ліворуч), головний тренер "Агробізнеса" та Віталій Костишин, головний тренер "Поділля", після матчу потиснули один одному руки. 

Читайте також: «Поділля» вийшло з відпустки: про кадрову ситуацію, підготовку та завдання на сезон