ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» вийшло з відпустки: про кадрову ситуацію, підготовку та завдання на сезон

Спорт 1250
Капітан Поділля Олександр Цибульник (ліворуч) та головний тренер Віталій Костишин 17 червня розповіли останні новини зі стану хмельницького клубу
Капітан Поділля Олександр Цибульник (ліворуч) та головний тренер Віталій Костишин 17 червня розповіли останні новини зі стану хмельницького клубу. Фото: автора

Команда запланувала ряд контрольних матчів та перегляд потенційних новачків.

Сьогодні, 17 червня, футбольний клуб «Поділля» вийшов із відпустки, щоб розпочати підготовку до нового сезону.

«Виходимо з відпустки не в тому складі, в якому завершували сезон. На жаль, будуть втрати, - розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. - Незрозуміла ситуація по орендованим гравцям – наскільки нам вдасться продовжити їхню оренду. Поки це питання часу, оскільки вони повернулися в розташування клубів, яким належать. Ми в пошуках гравців, які можуть нас підсилити. На перегляд приїде достатня кількість гравців, також переглянемо нашу молодь з U-19».

Водночас, вже остаточно відомо, що в новому сезоні за хмельничан не гратимуть Ярослав Доброхотов та Віталій Каверін. Останній, за словами Віталія Володимировича, можливо продовжить роботу в структурі клубу.

Готуючись до нового футбольного сезону, тренерський штаб хмельничан планує провести три етапи підготовки. Під час яких будуть контрольні матчі. Вже 19 червня «Поділля» в Хмельницькому зіграє з полонським «Колосом». А 22 червня хмельничани вдома зіграють із волочиським «Агробізнесом». 26 червня планують спаринг у Чернівцях проти «Буковини», а 6 липня – в Волочиську. Серед домовленостей є і матч проти вінницької «Ниви», який «Поділля» планує провести вдома 12 липня. Утім, як зізнається Віталій Володимирович, це не всі контрольні матчі, які його команда хоче провести. Наразі шукають ще спаринг-партнерів, щоб зіграти вже ближче до старту нового сезону, який розпочнеться 25 липня.

Щодо завдання на новий чемпіонат, то поки що керівництво клубу його не озвучувало. «Звісно, ми самі собі можемо поставити високі цілі. Керівниництво ж, ближче до сезону, буде у нас зібрання, де нам скажуть завдання, - каже Віталій Костишин. - Є багато чинників, від чого буде залежати. Наше керівництво справляється з тим, що підтримує нашу команду. В такі часи це не так вже і легко. Адже дуже багато вони допомагають військовим. І це нині надважливо».

Нагадаємо, у минулій першості «Поділля» в першій лізі посіло друге місце в групі «Вибування». Новий сезон хмельничани розпочнуть із виступів в групі «А», де суперниками стануть волочиський «Агробізнес», кам'янець-подільський «Епіцентр», а також «Хуст», «Минай», харківський «Металіст» (усі ці клуби домашні матчі проводять на Закарпатті), чернівецька «Буковина», тернопільська «Нива» та івано-франківське «Прикарпаття».

До вашої уваги запис із пресконференції ФК «Поділля», яка відбулася 17 червня.

 Читайте також - Навкофутбольні справи: скільки коштують гравці команд із Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую