ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Колос»: три голи та перегляд потенційних новачків (ФОТО)

Спорт 2101
Поділля в контрольному матчі здолало Колос з рахунком 3:0
Поділля в контрольному матчі здолало Колос з рахунком 3:0. Фото: автора

Хмельничани розпочали підоготовку до нового сезону контрольним матчем прот чемпіона області.

Сьогодні, 19 червня, хмельницьке «Поділля» на стадіоні «Локомотив» провело спаринг із «Колос» із Полонного. Хмельничани, які наприкінці липня розпочнуть свої виступи в новому чемпіонаті України серед команд першої ліги, лише 17 червня вийшли з відпустки. А ось «Колос», який торік виграв першість області, продовжує змагатися за чемпіонство в обласних змаганнях 2024 року.

За домовленістю тренерських штабів, команди зіграли три тайми по 30 хвилин. І перша «тридцятихвилинка» не була багатою на гольові моменти. Можливо, далася взнаки спека (було за 30 градусів вище нуля), а може зіграв і той факт, що, до прикладу, в складі «Поділля» вийшли одразу декілька футболістів, які прибули на перегляд. Утім, хмельничанам вдалося створити біля воріт суперника два гольових моментів, а ось реалізувати – ні. Віддати належне аматорському клубу з Полонного, гравці «Колоса» також намагалися вразити ворота суперника. І мали один шанс… але не реалізували. Крім цього, футболісти з Полонного доволі часто «билися» за м'яч до останнього, що не рідко призводило до того, що арбітриня матчу Катерина Руда фіксувала порушення правил з боку гостей.

Поділля та Колос провели спаринг у Хмельницькому

Поділля та Колос провели спаринг у Хмельницькому/

Утім, голи у цій грі все таки були. У другій «тридцятихвилинці» головний тренер «Поділля» Віталія Костишин провів ряд замін, випустивши на поле кількох гравців з молодіжного складу та молодь, яка минулого сезону мало недостатню кількість ігрового часу. Водночас, вийшли і досвідчені футболісти. До прикладу, капітан Олександр Цибульник або півзахисник Віталій Гемега. З'явився і Кирило Костенко, який багато пропустив через травму. І саме Костенко відкрив рахунок у грі на 46 хвилині матчу. А під завісу другого тайму «Поділля» знову забило – цього разу відзначився нігерієць Майкл Обаміна, який минулого сезону виступав за львівьський «Рух-2» та «Кремінь» із Кременчука. Тепер він на перегляді в «Поділлі».

Кирило Костенко відкрив рахунок у матчі Поділля - Колос

Кирило Костенко відкрив рахунок у матчі Поділля - Колос.

Крапку ж в грі вже в третьому таймі на 74 хвилині поставив Олександр Сєрафімов із «молодіжки» «Поділля», який нині грає в чемпіонаті області за теофіпольську «Іскру-Поділля». Отож, контрольний матч «Поділля» - «Колос» завершився з рахунком 3:0.Хмельничани продовжують готуватися до нового сезону та шукати підсилення для команди. Вже 22 червня на спортскомплексі «Поділля» о 16:00 вони зіграють контрольний матч проти волочиського «Агробізнеса». Ну, а «Колос» 22 червня проведе всій матч чемпіонату області в Городку проти «Вікторії».

До вашої уваги світлини з матчу «Поділля» - «Колос»:

Поділля - Колос - контрольний матч команд пройшов 19 червня на хмельницькому стадіоні "Локомотив"

"Поділля" - "Колос" - контрольний матч команд пройшов 19 червня на хмельницькому стадіоні "Локомотив".

Майкл Обаміна перебуває на перегляді в "Поділлі"

Майкл Обаміна перебуває на перегляді в "Поділлі".

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Поділля - Колос - контрольний матч

Читайте також:  «Поділля» вийшло з відпустки: про кадрову ситуацію, підготовку та завдання на сезон

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую