FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Липня, 2024

Футбол. «Епіцентр» та «Агробізнес» провели товариський матч

Епіцентр зіграв із Агробізнесом. Поступаючись у рахунку, команда з Кам'янця-Подільського змогла обіграти суперників із Волочиська. Фото: автора

У зустрічі двох команд із Хмельниччини було забито три голи.

Кам'янець-подільський «Епіцентр» та волочиський «Агробізнес», які 25 липня розпочнуть змагання в новому чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги, зіграли контрольний поєдинок.

Для «Агробізнеса» цей спаринг був вже шостим у міжсезонні, тоді як для «Епіцентра» - лише другим. Матч планували провести в Кам'янці-Подільському, але востанню мить його перенесли на станцію Дунаївці.

Вже на другій хвилині поєдинку «Агробізнесу» вдалося відкрити рахунок у грі – відзначився Максим Войтіховський, для якого цей гол став п'ятим поспіль у трьох матчах. Утім, перевага волочиської команди була недовгою. На 9 хвилині «Епіцентру» вдалася швидка атака, яка завершилася влучним ударом Андрія Ляшенка. А згодом знову забив Войтіховський. Щоправда, гол не зарахували, оскільки форвард «Агробізнеса» перебував в положенні поза грою.

Ще до перерви «Епіцентр» міг вдруге вразити ворота гостей, але щонайменше двічі «Агробізнес» від голу рятував голкіпер Роман Підківка. Тож перший тайм так і завершився внічию 1:1.

У другому таймі команди продовжили демонструвати швидкісний та атакувальний футбол. Щоправда, у заключній стадії атак жодній з них не вдавалося завдати прицільного удару по воротам. Та на 84 хвилині рахунок все таки змінився. Андрій Павлученко, якому лише 16 років, зміг вразити ворота гостей та вивести вперед «Епіцентр». «Агробізнес» одразу ж великими силами пішов вперед, щоб відігратися. І на 88 хвилині рахунок міг змінитися, якби Войтіховський, пробиваючи в падінні головою, влучив би у ворота. Але ж м'яч полетів вище воріт. Тож «Епіцентр» переміг «Агробізнес» з рахунком 2:1.

Вже 6 липня «Агробізнес» в Волочиську зіграє ще з одним представником області в першій лізі – хмельницьким «Поділлям». А «Епіцентр» свій наступний спаринг проведе 10 липня в Кам'янці-Подільському проти діючого чемпіона Хмельницької області – «Колоса» з Полонного.

До вашої уваги фото з матчу «Епіцентр» - «Агробізнес»:

Епіцентр та Агробізнес провели спаринг на станції Дунаївці 3 липня.

Максим Войтіховський третій поспіль матч забиває за Агробізнес.

Андрій Ляшенко зрівняв рахунок у грі Епіцентр - Агробізнес.

У матчі Епіцентр - Агробізнес було багато боротьби в центрі поля.

Контрольнйи матч Епіцентр - Агробізнес завершився з рахунком 2:1

Читайте також: Кубок області з футболу. У фіналі зійдуться поточні лідери чемпіонату