ye-logo.v1.2

Як команди з Хмельниччини готуються до сезону в першій лізі

Спорт 298
Максим Войтіховський (у зеленій футболці) в останніх двох спарингах забив чотири голи за Агробізнес
Максим Войтіховський (у зеленій футболці) в останніх двох спарингах забив чотири голи за Агробізнес. Фото: з архіву

«Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр» провели чергові контрольні матчі.

Футбольні клуби з Хмельницької області продовжують підготовку до нового чемпіонату серед команд першої ліги. Минулого тижня хмельницьке «Поділля» та кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграли по одному спарингу, а волочиський «Агробізнес» - одразу два.

Спочатку в Волочиську «Агробізнес» приймав тернопільську «Ниву». І цей матч видався доволі результативним. У першому таймі вже на 3 хвилині господарі поля, завдяки голу Волкова, відкрили рахунок у грі. А ось у другому таймі – на 48 хвилині, подвоїли його – Войтіховський реалізував пенальті. «Ниві» вдалося скоротити відставання на 62 хвилині, коли автоголом у власні ворота відзначився Гаврушко. Та доволі швидко «Агробізнес» знову щбільшив свою перевагу. Спочатку на 70 хвилині з пенальті забив Толочко, а через три хвилини дублем у грі відзначився Войтіховський. Тенополяни змогли ще раз забити волочиській команд (на 78 хвилині гол в актив записав Галадей), але вртяувати матч – ні. «Агробізнес» переміг «Ниву» 4:2.

29 червня подоляни гостювали в Івано-Франківську, де грали з «Прикарпаттям». І знову «дубль» у складі «Агробізнеса» записав Максим Войтіховський (вперше забив на 25 хвилині, вдруге – на 58-ій з пенальті). Забивав у цій грі й Волков, який відзначився на 66 хвилині. Прикарпатці ж змогли на 48 хвилині «розпечатати» ворота гостей, коли забив Стаднік. Отож, «Прикарпаття» - «Агробізнес» 1:3.

Хмельницьке «Поділля» у Чернівцях грало з «Буковиною». Команди зіграли чотири тайми по 30 хвилин і лише перша тридцятихвилинка було без голів. А ось далі… Спочатку на 59 хвилині Олександр Цибульник зрізав м'яч у власні ворота і господарі повели в рахунку. Але на 85 хвилині влучний удар Даниїла Боженара дозволив «Поділлю» зрівняти рахунок у грі. Але на 90 та 102 хвилинах «дубль» Івана Тищенка встановив остаточний рахунок. «Буковина» - «Поділля» 3:1.

Свій наступний спаринг під час міжсезоння «Поділля» зіграє 6 липня в Волочиську проти «Агробізнеса». Нагадаємо, нещодавно ці команди зустрічалися в Хмельницькому. Матч завершився з рахунком 0:4.

Кам'янець-подільський «Епіцентр» 30 червня провів свій перший контрольний матч. У Кам'янці-Подільському приймали «Скалу 1911» зі Стрия Львівської області. Вже на 14 хвилині матчу гості заробили право на пенальті, який реалізував Роман Николишин. Утім, на 35 хвилині стрімка атака кам'янчан завершилася тим, що Станіслав Кристін зрівняв рахунок у грі. А ось у другому таймі… на 76 хвилині подоляни знову пропустили. Ще через шість хвилин – автоголом у ворота господарів відзначився гравець, який приїхав на перегляд. У підсумку «Епіцентр» - «Скала 1911» 1:3.

Вже третього липня «Епіцентр» в Кам'янці-Подільському проведе свій другий спаринг. У гості завітає… волочиський «Агробізнес».

Нагадаємо, новий чемпіонат України з футболу в першій лізі розпочнеться 25 липня.

Читайте також: Кубок області з футболу. У фіналі зійдуться поточні лідери чемпіонату

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую