FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
16 Липня, 2024

Футбол. «Агробізнес» та «Епіцентр» зіграли товариські матчі

Роман Білий забив за Агробізнес, але команді з Волочиська не вдалося втримати мінімальну перевагу в рахунку. Фото: з архіву

Команда з Волочиська поступилася, кам'янчани – перемогли.

Клуби з Хмельницької області продовжують підготовку до нового сезону в першій лізі, старт якого перенесли на 3 серпня. Минулого вікенду волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграли свої чергові контрольні матчі.

«Агробізнес» у Винниках Львівської області грав проти харківського «Металіста 1925», який минулу першість виступав в Українській Прем'єр-лізі, а в новій – гратиме в першій лізі. Щоправда, на першому етапі не в групі «А», де виступатимуть клуби з Хмельниччини, а в групі «Б». Подолянам вдалося першими відкрити рахунок, коли після подачу з кутового Роман Білий результативно пробив голою. Утім, втримати перевагу волочиській команді не вдалося. На 39 хвилині Овусу, а на 60-ій – Борячук вразили ворота номінальний гостей. Отож, «Металіст 1925» - «Агробізнес» 1:2.

Надалі на «Агробізнес» чекає ще один контрольний матч – 17 липня в Волочиську команда зіграє з івано-франківським ФК «Ревера 1908», який в новому сезоні дебютуватиме в другій лізі.

А ось кам'янець-подільський «Епіцентр» на Київщині зіграв із преставником УПЛ – столчиною «Оболонню». Цей поєдинок став щедрим на голи, адже було забито шість. Вже на старті матчу Андрій Беженар та Данило Кравчук за перші шість хвилин двічі вразили ворота киян. Утім, згодом «оболонівці» зрівняли рахунок. Але на перерву команди пішли за переваги подолян – відзначилися Іван Бендера та Данило Кравчук. У другому таймі обійшлося без голів. Тож «Оболонь» - «Епіцентр» 2:4.

Наступний спаринг «Епіцентр» проведе у Житомирі 17 листопада проти «Полісся».

Нагадаємо, ще один представник Хмельниччини в першій лізі – хмельницьке «Поділля», днями в контрольній грі вдома зіграло внічию 3:3 із вінницькою «Нивою». Хмельничани 17 липня також зіграють ще одну гру – проти «Звягеля» з Житомирщини.

Читайте також: У Хмельницькому відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу (ФОТО)