ye-logo.v1.2

Футбол. Чемпіонат України в першій лізі відтермінували

Спорт 770
Команди з Хмельниччини розпочнуть новий чемпіонат у першій лізі, попередньо, з третього серпня
Команди з Хмельниччини розпочнуть новий чемпіонат у першій лізі, попередньо, з третього серпня. Фото: з архіву

«Агробізнес», «Епіцентр» та «Поділля» розпочнуть офіційні змагання дещо пізніже, ніж планувалося.

25 липня мав розпочатися новий чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги. Участь у ньому візьмуть три клуби з Хмельниччини: «Агробізнес» із Волочиська, «Епіцентр» із Кам'янця-Подільського та «Поділля» з Хмельницького. Але… першість розпочнеться пізніше.

За словами президента ПФЛ Олександра Каденка, слова якого наводить пресслужба Професіональної футбольної ліги, чемпіонат у першій лізі розпочнеться 3 серпня. Водночас, Кубок України – не 30 липня, а раніше – 28 липня.

Перенесення дати сталося через те, що й досі незрозуміло, чи в Українській Прем'єр-лізі гратиме «Дніпро-1». Якщо дніпряни не зможуть вийти на старт, то їх в УПЛ замінить «Минай», який має бути суперником подолян у першій лізі. Тоді ж на заміну «Минаю» до першої ліги із другої переведуть запорізький «Металург». Чи гратиме він у групі «А», де «Агробізнес», «Епіцентр» та «Поділля» - поки невідомо.

Тим часом хмельницьке «Поділля» вже сьогодні, 12 липня, в Хмельницькому зіграє свій контрольний матч проти вінницької «Ниви». Про його результат сайт «Є ye.ua» повідомить пізніше.

Читайте також: «Епіцентр» – «Колос»: спаринг, спека та три голи (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую