FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
17 Серпня, 2024

Кубок області з футболу. Призначили місце та дату проведення фінального матчу

Колос із Полонного претендує на те, щоб другий рік поспіль виграти Кубок області Хмельницької області з футболу. Фото: з архіву

За почесний трофей зійдуться команди з Хмельницького та Полонного.

У Хмельницькій обласній асоціації визначили місце та час проведення фінального поєдинку Кубка області-2024. Отож, вирішальний матч пройде в Хмельницькому на СК «Поділля» 21 серпня. Його початок запланували на 17:00.

У фіналі Кубку області зійдуться хмельницький «Адреналін-ДСЮШ-1» та «Колос» із Полонного. Саме ці клуби дійшли до вирішальної стадії змагань. Так, «Андреналін-ДЮСШ-1» здолав до цього «Вікторію» з Городка 6:1 та «Універ-Динамо-2» з Дунаївців 2:0. А «Колос», який минулого року виграв Кубок області, у цьогорічному розіграші на шляху до фіналу здолав «Іскру-Поділля» з Теофіполя 3:1 та «Оболонь-Чемерівці» 8:0.

До речі, хмельничани та полончани цього сезону вже двічі грали між собою в чемпіонаті області. Обидва рази перемагав «Колос». Спочатку в Хмельницькому 1:0, а потім у Полонному 6:0. Тож «Адреналін-ДЮСШ-1» спробує реабілітуватися за ці поразки в фіналі Кубка області.

Нагадаємо, вже завтра, 17 серпня, «Колос» розпочне новий сезон в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. А «Адреналін-ДЮСШ-1» проведе свій матч обласної першості в Теофіполі проти «Іскри-Поділля».

Читайте також: «Агробізнес», «Поділля» та «Епіцентр» розпочали чемпіонат із перемог