ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Лідери очок не втратили

Спорт 759
Колос із Полонного продовжує здобувати перемогу та перемогою
Колос із Полонного продовжує здобувати перемогу та перемогою. Фото: з архіву

У передостанньому турі другого кола команди, які претендують на медалі, здобули чергові перемоги.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу відбулися матчі 13 туру. У трьох поєдинках команди забили 15 голів – левова частка яких була в грі, що відбулася в Хмельницькому. А ось лідер змагань, хоч і переміг, але лише завдяки єдиному забитому голу.

У Хмельницькому «Адреналін-ДЮСШ-1» приймав кам'янець-подільську «ДЮСШ-2». Гості «зірок із неба не хапають», а ось господарі претендують щойнаменше на срібні нагороди чемпіонату. Тож хмельничани навряд чи збиралися втрачати очки в протистоянні проти кам'янчан, і вже в першому таймі, по суті, забезпечили собі перемогу. Два голи Ігоря Лісніченка, забиті м'ячі Кіріла Дрезналя, Богдана Гуменного та Іллі Кучеренка принесли хмельничанам у перші 45 хвилин комфортну перевагу з рахунком 5:0. А ось у другому таймі ще двічі двізначився Дрезналь, а також по голу забили Богдан Суліма та Ярослав Загородній. Кам'янчани ж «розмочили» рахунок влучним ударом Ростислава Боднарчука. Але… «Андреналін-ДЮСШ-1» - «ДЮСШ-2» завершився з рахунком 9:1.

Центральним матчем туру можна назвати гру в Дунаївцях, де «Універ-Динамо-2» приймав «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Господарі, в разі успіху, могли б скоротити відстань до 2-3 місця, яке посідають хмельничани та теофіпольчани. Водночас, гості ведуть боротьбу за медалі та відпускати «Адреналін-ДЮСШ-1» чи «Колос» не збираються. Та й підпускати бличже до себе дунаєвчан – також. І теофіпольській команді вдалося зіграти не просто «на нуль», а й переконливо обіграти суперника. Голи в першому таймі Павла Савчука та Даниїла Сокальського, а в другому – Сокальського та Богдана Полікевича, принесли успіх гостям. Матч «Універ-Динамо-2» - «Іскра-Поділля» завершився з рахунком 0:4.

А лідер першості – «Колос» із Полонного завітав у гості до «Оболоні-Чемерівців». Гості, які до цього поєдинку пропустили лише один гол, знову зберегли свої ворота «сухими». Утім, для «Колоса», мабуть, головне, що змогли забити один гол – на 62 хвилині відзначився новачок команди Валерій Скидан, яки донедавнього виступав за ФК «Звягель» із Житомирщини. Отож, «Оболонь-Чемерівці» - «Колос» 0:1.

Матчі 14 турі пройдуть 17 серпня. І центральним поєдинком стане гра «Іскри-Поділля» проти «Андерналіну-ДЮСШ-1». А ось «Колос» прийматиме «Вікторію» з Городка, а в Кам'янці-Подільському «ДЮСШ-2» зіграє з «Оболонню-Чемерівцями».

Турнірне становище команд після 13 туру:
1. «Колос» - 33 очки (11 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 25 (11)
3 . «Іскра-Поділля» - 25 (11)
4. «Універ-Динамо-2» - 16 (12)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 10 (11)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (11)
7. «Вікторія» - 1 (11)

Читайте також: «Агробізнес», «Поділля» та «Епіцентр» розпочали чемпіонат із перемог

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую