ye-logo.v1.2

Футбол. У чемпіонаті України серед аматорів гратиме полонський «Колос»

Спорт 724
Для Колоса з Полонного чемпіонат України серед аматорів розпочнеться 17 серпня в Заліщиках Тернопільської області матчем проти Дністра
Для Колоса з Полонного чемпіонат України серед аматорів розпочнеться 17 серпня в Заліщиках Тернопільської області матчем проти Дністра. Фото: з архіву

Чемпіон області виступатиме в групі 1, де його суперниками стануть ще дев'ять клубів.

 Вже 17 серпня розпочнеться новий чемпіонат України з футболу серед аматорів. Цього сезону, як і попереднього, Хмельниччину в ньому представлятиме «Колос» із Полонного. «Ставимо завдання, як мінімум, зіграти не гірше, ніж у минулих двох чемпіонатах, коли команда доходила до чвертьфіналу, - розповів сайту «Є ye.ua» президент ФК «Колос» Руслан Скримський. – Звісно, хочеться виграти першість. Але час покаже, як воно буде, для початку маємо, як мінімум, дійти до чвертьфіналу».

Готуючись до нового сезону в аматорському чемпіонаті, «Колос» провів певну ротацію складу, запросивши нових виконавців. До прикладу, досвідченого захисника Валерія Скидана, який ще нещодавно грав у другій лізі ПФЛ за «Звягель». «Селекційна робота не зупиняється, - каже Руслан Францович. – Нам ще потрібно підсилити деякі позиції, тож шукаємо футболістів. Цей чемпіонат буде важким, адже у нашій групі є доволі серйозні суперники. Візьміть, до прикладу, ФК «Миколаїв» із Львівської області, який в Кубку України переміг волочиський «Агробізнес» та харківський «Металіст». Та й інші команди теж сильні. Однак, думаю це лише піде на корись як «Колосу», так і всьому українському футболу».

Отож, на першому етапі змагань суперниками «Колоса» стануть ФК «Миколаїв» та «Фенікс» (обидва з Львівської області), «VIVAD» із Романіва Житомиторської області, три команди з Київщини – «Лісне», «Мрія» та «Сокіл», а також представники Тернопільщини – «Агрон», «Галич» та «Дністер». Саме клуб із Заліщиків буде суперником полонського клубу в стартовому турі. Матч пройде на Тернопільщині 17 серпня. До слова, «Дністер» нещодавно очолив ексгравець збірної України Олег Шелаєв, а тренером-консультантом став хмельничанин Руслан Костишин, під керівництвом якого «Колос» із Ковалівки пройшов шлях від аматорського чемпіонату до Прем'єр-ліги.

До речі, через матч 17 серпня в Заліщиках, поєдинок 14 туру чемпіонату Хмельницької області «Колос» - «Вікторія» перенесли на пізніший термін. Нагадаємо, після 13 турів команда з Полонного одноосібно очолює чемпіонат Хмельниччини.

Читайте також - «Поділля» - «ЮКСА»: далі в Кубку без хмельничан (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую