ye-logo.v1.2

Футбол. Несподіванка від «Агробізнеса» та втрата очок «Поділля»

Спорт 2136
Агробізнес у Чернівцях здолав Буковину та очолив турнірну таблицю першої ліги в групі "А"
Агробізнес у Чернівцях здолав Буковину та очолив турнірну таблицю першої ліги в групі "А". Фото: facebook.com/fcab.com.ua

У чемпіонаті України серед команд першої ліги пройшли матчі другого туру.

Два з трьох клубів Хмельниччини провели свої матчі в першій лізі. Кам'янець-подільський «Епіцентр» другий тур пропускав, а ось волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» свої матчі проводили на виїзді.

«Агробізнес» гостював у Чернівцях, де команді протистояла «Буковина», яка суттєво підсилилася в міжсезоння та оголосила про наміри вийти до Прем'єр-ліги. Тож саме чернівецьку команду вважали фаворитом протистояння. Утім, «Агробізнес», провівши атаку на 15 хвилині, зміг відкрити рахунок – забив Андрій Глоба. І, як виявилося, це був єдиний гол у матчі, який приніс команді з Волочиська другу поспіль перемогу в чемпіонаті. «Буковина» - «Агробізнес» 0:1.

Вдруге виграти хотіло й «Поділля», яке в Ужгороді зіграло проти харківського «Металіста». І здавалося, що подолянам це під силу. Хоч у першому таймі голів не було, але вже на старті другого Олександр Сніжко вразив ворота суперника. Втримати цю мінімальну перевагу хмельничан не змогли. «Металіст» відігрався на 67 хвилині, коли відзначився Данило Кайдалов. Отож, 1:1.

Попереду на команди очікують матчі третього туру. 25 серпня «Поділля» вдома прийматиме «Буковину», а «Епіцентр» у Кам'янці-Подільському зіграє із ФК «Хуст». «Агробізнес» свій матч проведе 26 серпня в Волочиську – в гості завітає ФК «Минай».

Читайте також: Кубок області з футболу. Призначили місце та дату проведення фінального матчу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую