FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
20 Серпня, 2024

Першість області з футболу. Запекла гра в Теофіполі та гольова феєрія чемерівчан

Новачок Колоса Віталій Борисевич відзначився голом в матчі аматорської першості України, але команда з Полонного все одно поступилася. Фото: з архіву

Зіграні чергові матчі обласних змагань.

Друге коло чемпіонату Хмельницької області з футболу завершилося поєдинками 14 туру. Щоправда, одну гру перенесли «Колос» та «Вікторія» зіграють її пізніше через участь команди з Полонного в першості України серед аматорів.

Центральним матчем туру став поєдинок у Теофіполі, де «Іскра-Поділля» приймала хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1». Саме ці команди ділять між собою другу сходинку в турнірній таблиці й матч 14 туру міг усе змінити. Але… Вже на 17 хвилині Олександр Сєрафімов вивів господарів вперед у рахунку. Однак хмельничанам вдалося відігратися перед перервою, коли забив Кіріл Дрезналь. У другому таймі на 80 хвилині теофіпольчани заробили пенальті, який реалізував Павло Савчук.

Здавалося, що господарі зможуть втримати свою мінімальну перевагу. Утім, не вдалося на 84 хвилині Дрезналь знову забив та врятував свою команду від поразки. Отож, «Іскра-Поділля» - «Андреналін-ДЮСШ-1» 2:2.

У Кам'янці-Подільському «ДЮСШ-2» приймала «Оболонь-Чемерівці». Вже у першому таймі два голи Артема Барчука дозволили гостям зробити заявку на перемогу. А в другій сорокап'ятихвилинці голи Богдана Пшеничного, Єгора Донця та Валерія Дібаєва принесли переконливу перемогу чемерівчанам. «ДЮСШ-2» - «Андреналін-ДЮСШ-1» 0:5.

Лідер першості – «Колос» із Полонного, пропускаючи гру в обласних змаганнях, стартував в аматорському чемпіонаті України. У Заліщиках Тернопільської області подоляни зіграли проти «Дністра». Господарі виявилися сильнішими та виграли з рахунком 3:1. Єдиний гол у складі «Колоса» наприкінці матчу забив Віталій Борисевич.

Отож, в чемпіонаті Хмельницької області два кола змагань позаду. Вже 21 серпня відбудеться засідання Виконавчого комітету Хмельницької обласної асоціації футболу на якому приймуть рішення, в якому форматі пройде наступна частина змагань. Цього ж дня, 21 серпня, на СК «Поділля» відбудеться й фінальний матч Кубка області, в якому зійдуть «Колос» та «Адреналін-ДЮСШ-1».

Турнірне становище команд після 14 турів:

1. «Колос» - 33 очки (11 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 26 (12)
3. «Іскра-Поділля» - 26 (12)
4. «Універ-Динамо-2» - 16 (12)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 13 (12)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (12)
7. «Вікторія» - 1 (11)

Читайте також: Несподіванка від «Агробізнеса» та втрата очок «Поділля»