FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
24 Серпня, 2024

Кубок області з футболу. Володаря визначили в основний час

У фіналі Кубка області з футболу зійшлися хмельницький Адреналін-ДЮСШ-1 та Колос із Полонного. Матч завершився з рахунком 1:5. Фото: Хмельницька обласна асоціація футболу

У фіналі змагань зіграли команди з Хмельницького та Полонного.

На спорткомплексі «Поділля» 21 серпня відбувся вирішальний матч Кубку області з футболу 2024 року. У ньому зійшлися місцевий «Адреналін-ДЮСШ-1» та «Колос» із Полонного. У цій грі нічиєї не могло бути, а, якби 90 хвилин поєдинку не визначили б переможця, то на команди очікувала б серія пенальті. Утім… до «футбольної лотереї» справа не дійшла. «Колос» здолав «Адреналін-ДЮСШ-1» з переконливим рахунком та другий рік поспіль став володарем Кубку області.

Звісно, фаворитом фіналу вважалася саме команда з Полонного – вона і діючий чемпіон області, і володар минулорічного Кубку, і учасник чемпіонату України серед аматорів. А ось хмельничани лише вперше в цьому сезоні беруть участь в обласних змаганнях. І хоч йдуть у чемпіонаті на другому місці, але в очних протистояннях із «Колосом» двічі поступилися. Спочатку програли 1:0, а згодом… 6:0. Однак, то був ігри першості, а це інший турнір.

І вже на старті поєдинку хмельничани змусили понервувати досвідченого суперника, про що можуть свідчити жовті карти Наумця (на першій хвилині) та Бартошука (на шостій). Ба більше, Наумець на другій хвилині матч міг залишити «Колос» у меншості, коли порушив правила на Осацькому. Утім, арбітр матчу Віталій Маляр цього разу не покарав Андрій другою жовтою карткою.

Взагалі на початку матчу гравці «Адреналіну-ДЮСШ-1» доволі сміливо йшли вперед, атакували та ось до удару, який би призвів до взяття воріт суперника справа не доходила. Та ближче до 15 хвилини поєдинку «Колосу» вдалося взяти під контроль гру та діяти «першим номером». А далі… й забивати. Спочатку на 20 хвилині у воротах хмельничани «розписався» Віталій Борисевич, а згодом, на 29 хвилині, забив і Богдан Скоцький. Ще через сім хвилин відзначився і Андрій Бартошук. У підсумку на перерву команди пішли за рахунку 0:3.

На початку другого тайму хмельничани знову «увімкнулися» та змогли скоротити відставання в рахунку – на 51 хвилині забив Кіріло Дрезналь. Утім, рахунок 1:3 протримався лише вісім хвилин. «Колос» провів стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Ігоря Носарєва. Ну, а крапку в поєдинку на 88 хвилині поставив Дмитро Вакула. «Андреналін-ДЮСШ-1» - «Колос» 1:5.

ФК "Адреналін-ДЮСШ-1" отримав срібні нагороди на участь у фіналі Кубка області з футболу 2024 року. Фото: Хмельницька обласна асоціація футболу.

Кращими гравцями фіналу визнали Кіріла Дрезналя та Ігоря Носарєва. У якості приза їм подарували футбольні м'ячі. Ну, а Кубок області 2024 року вручили полонському «Колосу», який другий рік здобув цей почесний трофей.

ФК "Колос" - володар Кубка області-2024. Фото: Хмельницька обласна асоціація футболу

Тепер хмельницька команда сконцентрується на виступах у чемпіонаті області, який продовжиться на початку вересня. А ось у «Колоса» часу на відпочинок немає. Вже 25 серпня в Полонному команда проведе матч другого кола чемпіонату України серед аматорів проти ФК «Лісне» з Київської області.

 До вашої уваги відеоогляд матчу:

Читайте також: Першість області з футболу. Запекла гра в Теофіполі та гольова феєрія чемерівчан