ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: все вирішив один гол

Спорт 4492
Колос із Полонного, завдяки голу Миколи Коляди, у фіналі Кубка області здолав Іскру з Теофіполя з рахунком 1:0
Колос із Полонного, завдяки голу Миколи Коляди, у фіналі Кубка області здолав Іскру з Теофіполя з рахунком 1:0 . Фото: Хмельницька обласна асоціація футболу

«Колос» із Полонного здобув почесний трофей у матчі проти «Іскри» з Теофіполя.

У Хмельницькому відбувся фінальний матч Кубка області з футболу 2023 року, в якому зійшлися «Колос» з Полонного та «Іскра» з Теофіполя.

Обидві команди нині є лідерами чемпіонату області. «Колос» йде на першому місці, «Іскра» - на другому. Утім, в першості ще на ці клуби чекає довгий шлях, а ось у Кубку – була заключна гра, переможець якої ставав володарем почесного трофею.

Фінал Кубка області провели в Хмельницькому на СК "Поділля". Фото: Хмельницької обласної асоціації футболу

Фінал Кубка області провели в Хмельницькому на СК "Поділля". Фото: Хмельницької обласної асоціації футболу

Фінал видався доволі важким для обох команд. Адже зависокою була ціна помилки. Та нічиєї в цій грі не могло бути. Хоча все йшло до того, що в двох таймах переможця так і не виявлять. І тоді б на «Іскру» та «Колос» очікувала би серія пенальті. Наприкінці матчу складалося враження, що теофіпольчани не проти вирішити долю Кубка саме в серії одинадцятиметрових, а ось полончани намагалися завершити гру у відведений час. І на 90+2 хвилині Андрій Наумець «розрізав» своєю передачею захист «Іскри» та вивів на ударну похицію Миколу Коляду. Півзахисник «Колоса», не вагаючись, пробив метрів з 11-ти у ближню від Костянтина Одольського «дев'ятку». Цей гол став єдини та вирішальним. «Колос» переміг з рахунком 1:0 та виборов Кубок області-2023.

Микола Коляда, забивши гол у фіналі, відсвяткував його знятою футболкою

Микола Коляда, забивши гол у фіналі, відсвяткував його знятою футболкою. Фото: Хмельницької обласної асоціації футболу

Саме Миколу Коляду визнали і кращим гравцем полонської команди в фінальному матчі. Також його нагородили і за кращий гол. У складі «Іскри» кращим визнали Євгене Гноянка.

Тепер обидві команди зосередяться на інших турнірах. «Іскра» - не чемпіонат області, «Колос» - не лише на обласній першості, а й в чемпіонаті України серед аматорів.

Колос із Полонного - володар Кубка області з футболу 2023 року

Колос із Полонного - володар Кубка області з футболу 2023 року.  Фото: Хмельницької обласної асоціації футболу

 

Читайте також: Футбол. Поразки «Поділля» та «Епіцентра», заліковий бал для «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую