FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
13 Вересня, 2024

Першість області з футболу. Достроковий чемпіон зазнав першої поразки

Колос у нинішньому сезоні тричі зустрічався з Адреналіном-ДЮСШ-1 та перемагав. Та в четвертій зустрічі в 2024 році поступився. Фото: ХОАФ

«Колос» із Полонного в рідних стінах програв хмельничанам.

У чемпіонаті Хмельницької області в групі, яка веде боротьбу за 1-3 місця, відбувся матч у Полонному, де місцевий «Колос» приймав хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1». Господарі вже гарантували собі золоті медалі, а до цього матчу не втратили жодного залікового очка. І тут… сталася певна несподіванка – «Колос» програв.

Але початок матчу був доволі оптимістичним для «Колоса». Адже на 9 хвилині, завдяки удару Богдана Скоцького, «Колос» відкрив рахунок. Однак вже на 15 хвилині хмельничани зрівняли його – забив Владислав Байдусь.

«У перерві я сказав хлопцям, що так не можна грати, - розповів сайту «Є ye.ua» головний тренер «Колоса» Олександр Мандзюк. – Так, ми вже виграли чемпіонат, але це не означає, що маємо грати без емоцій та бажання. Однак, схоже, хлопці просто недооцінили суперника, якого ми в чемпіонаті двічі обігрували 1:0 та 6:0, а також у фіналі Кубка області здолали 5:1. Але то все в минулому, а тут… граємо вдома, маємо доводити, що є найсильнішими в чемпіонаті області».

У другому таймі «Колос», хоч і володів перевагою в грі, але.. На 48 хвилині Ігор Лісніченко, а на 66 хвилині Кіріл Дрезналь, після стрімких контратак, вразили ворота суперника. «Відверто кажучи, хмельничани могли забити нам і четвертий гол, - зізнається Олександр Мандзюк. – Ми програли. Але думаю, ця поразка піде нам лише на користь. Адже вона має дещо довести нашим гравцям, переглянути їхнє ставлення, перезавантажити нас. Тож рухаємося далі».

«Андреналін-ДЮСШ-1», вигравши в «Колоса» з рахунком 3:1, поліпшив свої шанси в боротьбі за срібні медалі. Тепер у хмельничан на три очки більше, ніж в «Іскри-Поділля» з Теофіполя. Утім, вже 14 вересня у Хмельницькому відбудеться їхнє очне протистояння, яке або позбавить цієї очкової переваги, або ще збільшить її.

Нагадаємо, що в групі, яка бореться за 4-6 місця, 14 вересня також пройде матч, в якому зійдуться «Універ-Динамо-2» з Дунаївців та «Оболонь-Чемерівці».

Читайте також: «Подільське дербі» у Волочиську з присмаком скандалу та нічия «Епіцентра»