ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Стартувала боротьба за 4-6 місця

Спорт 153
Команди Чемерівців, Дунаївців та Кам
Команди Чемерівців, Дунаївців та Кам'янця-Подільському ведуть боротьбу за 4-6 місця чемпіонату Хмельницької області з футболу. Фото: ілюстративне з архіву

Відбувся перший матч у групі, команди якої вже не претендують на медалі.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу хоч вже і відомий чемпіон (ним став «Колос» із Полонного), але змагання тривають. У групі, яка виборює 4-6 місця, відбувся один матч. Його зіграли в Кам'янці-Подільському.

У гості до місцевої «ДЮСШ-2» завітала команда «Оболонь-Чемерівці». Саме чемерівчани є одним із претендентів на четверте місце за підсумками сезону, тоді як кам'нячанам досягнути такої позиції буде доволі складно. Адже на другому етапі першості «ДЮСШ-2» стартувало з нулем у графі «очки», тоді як «Оболонь-Чемерівці» із сімома. Попереду лише «Універ-Динамо-2» із Дунаївців, а якого 10 залікових бали.

«Оболонь-Чемерівці» вже у першому таймі змогла забити тричі – відзначилися Вадим Барицький, Назарій Марчук та Владислав Степанянц. У другому таймі голи Іван Шварчевського, Іллі Штельмаха та Валерія Дібаєва закріпили успіх гостей. Утім, кам'янчани змогли забити гол-престижу – він на рахунку Владислава Кирилова. Отож, «ДЮСШ-2» - «Оболонь-Чемерівці» 1:6.

Тепер у чемерівчан, як і в дунаєвчан, 10 очок. І вже 14 вересня сам ці команди зійдуться в очному протистоянні, яке пройде в Дунаївцях.

Читайте також: Перемога «Епіцентру» та емоційна гра в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую