ye-logo.v1.2

Футбол. «Подільське дербі» у Волочиську з присмаком скандалу та нічия «Епіцентра»

Спорт 457
Гол Максима Войтіховського приніс Агробізнесу перемогу над хмельницьким Поділлям
Гол Максима Войтіховського приніс Агробізнесу перемогу над хмельницьким Поділлям. Фото: facebook.com/fcab.com.ua

У першій лізі відбулися поєдинки 6-го туру.

У чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги групи «А» пройшли матчі чергового туру. У Волочиську «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля», а на Закарпатті кам'янець-подільський «Епіцентр» протистояв «Минаю».

«Подільське дербі» між «Агробізнесом» та «Поділлям» давно носить принциповий характер. Матч 11 вересня не став винятком. Та в ньому все вирішив один гол, який господарі забили на 56 хвилині. Відзначився ексгравець «Поділля» Максим Войтіховський, для якого це другий гол поспіль у чемпіонаті.

Та на 74 хвилині матчу хмельничани могли отримати шанс, аби зрівняти рахунок. Тоді після навісу з флангу, в штрафному майданчику волочиської команди Данило Сидоренко «завалив» нападника гостей Вадима Шаврина. Але арбітр Максим Фірсов не вгледів у цьому порушення правил і гра продовжилася. Утім цей епізод додав емоційності в грі. А на 86 хвилині вже у ворота «Поділля» міг бути призначений пенальті, адже м'яч у штрафному майданчику хмельничан влучив у руку Шаврину. Та цього разу свисток Фірсова знову промовчав. Після цього гості кинулися атакувати і в центрі поля на газоні опинився Боженар – схоже, на думку тренерського штабу «Поділля», не обійшлося без порушення правил. Утім, Фірсов знову не зафіксував порушення правил, а головний тренер «Поділля» Віталій Костишин висловив своє невдоволення четвертому арбітру – Віталію Маляру. За якусь мить… наставнику хмельницького клубу показали червону картку.

«Агробізнес» довів матч до перемоги з рахунком 1:0. І для команди з Волочиська вона стала п'ятою поспіль в чемпіонаті. До слова, команда з Волочиська – єдина в першій лізі, яка ще не втрачала очок.

На Закарпатті зустрілися «Минай» та «Епіцентр». Кам'янчани, які посідають друге місце в турнірній таблиці (попереду лише «Агробізнес»), з перших хвилин почали масовані атаки на ворота «Миная». Лише в першому таймі подоляни завдали 8 ударів по воротах суперника (в одному з епізодів, після удару Данила Кравчука, закарпатців врятувала стійка), тоді як господарі – лише один. «Могли закрити матч ще в першому таймі. При всій повазі до команди «Минай», у першому таймі навіть напів моменту біля наших воріт не було. Реалізовуй свої моменти і на другий тайм виходь та спокійно грай. На жаль, так не вийшло», - після гри сказав головний тренер «Епіцентра» Сергій Нагорняк.

У другому таймі гості також мали шанси на успіх. Особливо, наприкінці поєдинку, коли віч на віч із голкіпером «Миная» вийшов Станіслав Кристін. Але йому не вдалося переграти стража воріт закарпатців. Отож, «Минай» - «Епіцентр» 0:0.

Після 6 турів в активі «Агробізнеса» 15 очок у п'яти мачтах, у «Епіцентра» - 11 балів та друге місце. «Поділля» з 6 очками у шести мачах – п'яте.

У наступному турі «Агробізнес» 15 вересня гратиме в Ужгороді проти харківського «Металіста», а «Епіцентр» 16 вересня в Кам'янці-Подільському прийматиме івано-франківське «Прикарпаття». «Поділля» сьомий тур пропускатиме.

Читайте також: Перемога «Епіцентру» та емоційна гра в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую