ye-logo.v1.2

Подільське "Динамо" переграло одеське "СКА"

Спорт 2091

Хмельничани здобули третю перемогу в чемпіонаті та піднялися на сьому сходинку в турнірній таблиці

Перша перемога в другому колі «динамівцям» далася не легко. Але, відверто кажучи, одесити навряд чи заслуговували в цьому матчі на нічию. Так, у «СКА» були моменти для того, аби зрівняти рахунок, але й хмельничани могли збільшити свою перевагу, якби не… Цих «не» було, як завжди, чимало. То реалізація підводила, то декому майстерності бракувало, а комусь елементарної впевненості у власних силах. Та й не вистачало на полі одразу ж декількох гравців – Дітковський пропускав матч через перебір «гірчичників», а в лазареті після поєдинку в Южному опинилися Станенко, Шуляк, Калайда. Через це лава запасних «Динамо» не додавала оптимізму. Якщо б команда поступалася одеситам, то навряд чи тренерському штабу вдалося випустити когось на заміну, хто міг би реально підсилити гру команди. На щастя, до цього не дійшло.
Вже друга осмислена атака господарів призвела до взяття воріт гостей. Шимко, який вийшов на матч із капітанською пов’язкою, із центра поля закинув за комірець м’яча захисникам «СКА» і Олексій Тимченко вийшов віч-на-віч із голкіпером одеського клубу. Удар і… гол! Після забитого м’яча, господарі почали діяти обережніше, а гості – побігли вперед. І двічі «Динамо» ледве не покарало суперника за це. Спочатку Донгаузер вийшов один на один із воротарем, але боковий рефері вгледів офсайд, а згодом Шимко не зміг влучно пробити з убойної позиції – до воріт було метрів 11-ть, але Олександр вирішив пробити зльоту і ледве влучив по «смугастому», який полетів за межі поля.
Другий тайм, відверто кажучи, розпочався доволі нудно. За перші 15 хвилин глядачі побачили лише два неточні удари. Спочатку били одесити, потім хмельничани. Гра, фактично, велася без воріт. І, якщо б хтось із команд у цей час забив, то це було б справжнім дивом. Утім ближче до завершення поєдинку на полі стало цікавіше. Одесити увімкнули «шосту передачу», але швидкісна гра не приносила їм результату. «Динамівці» ж намагалися діяти від захисту та мала декілька перспективних контр випадів, але… довести їх хоча б до удару по воротах не могли. Крапку в грі міг поставити Дмитро Бєлов, який на 94 хвилині прийшов у карний майданчик суперника, та передачу з кутового замкнув не вдало – пробив повз ворота «СКА».
Отже, 1:0 – результат, який задовольнив хмельничан і хоча б на один тур дозволив їм залишити дно турнірної таблиці.

Статистика матчу «Динамо» - «СКА»:
Удари по воротам:
«Динамо» - 7 (з них 4 у ствір воріт)
«СКА» - 6 (з них 1 у ствір воріт)
Кутові:
«Динамо» - 4
«СКА» - 3 

 

http://fcpodillya.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую