Днями в ефірі каналу СТБ вийшов новий випуск кулінарного шоу «МастерШеф». У десятому ювілейному сезоні проєкту змагаються кулінари-аматори, серед яких і дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук.
Минулого ефіру кам’янчанка потрапила у 20 кращих кухарів цього сезону і продовжила участь у шоу. Цього разу учасники проєкту змагалися у командних завданнях.
У першому випробуванні учасники в естафеті мали приготувати класику, щоб перевірити і їх кулінарні здібності, і вміння працювати в команді. Тож кухарі поділилися на чотири команди. Аліна стала капітаном команди «зелених».
«Кожна команда має приготувати про одній цікавій та непростій страві. Її я розробляв спеціально для вас. Її може приготувати добре організована команда, яка володіє сучасними кулінарними техніками, - сказав перед змаганням Ектор Хіменс-Браво. - Це смажений лосось з селеровим пюре на гарнір та мідії з зеленим горошком».
Аматори повинні були відтворити точну копію страви оригіналу. За кожен етап відповідала окрема людина. У результаті судді розкритикували страву команди у зелених фартухах і один з членів команди отримав чорний фартух.
Наступне випробування було теж командним. Цього разу учасники поділилися на три групи, Аліна Матвійчук опинилася у команді «червоних». Разом вони мали приготувати шість складних класичних страв. Цього разу команда кам’янчанки опинилася кращою.
Нагадаємо, минулого сезону за перемогу у «МастерШефі» теж змагалася кам'янчанка. Тоді Лілії Сорокіній вдалося дійти до суперфіналу проєкту.