Гаряча тема:
- Війна
Дівчина з Кам’янця-Подільського потрапила до відомого кулінарного шоу
Кулінарка змагається у телепроєкті «МастерШеф».
Нещодавно на каналі «СТБ» стартував новий, десятий, сезон кулінарного шоу «МастерШеф». У першому випуску було відібрано 30 кращих кулінарів-аматорів, які стали учасниками проєкту. Серед них опинилася й 25-річна дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук. Днями вийшов другий випуск ювілейного сезону «МастерШеф», де обирали 20-ку тих, хто пройде далі.
За правилам шоу, учасники змагалися за місце у проєкті, виконуючи завдання у трьох різних категоріях: м’ясо, риба та десерти. Кулінари самі обирали категорію, в якій будуть змагатися. Аліна Матвійчук вирішила спробувати свої сили у створенні рибної страви.
Щоб приготувати страву, кулінарам довелося власноруч ловити рибу з бочки. Лише упіймавши рибину, бралися до приготування. Кам’янчанка упіймала форель.
«Я приготувала форель і кус-кус на рибному бульйоні з додаванням селери та родзинок, щоб була солодка нотка. Також мідія і соус «бер-блан». У мідію додала чілі , щоб була гострота», - пояснила Аліна перед дегустацією страви.
Суддям проєкту робота кулінарки була до вподоби. За словами Ектора Хіменс-Браво, він був впевнений, що поєднання кус-кусу з родзинками йому точно не сподобається. Але після того, як він скуштував страву, змінив свою думку. «Солодкуваті родзинки цікаво поєднуються з фореллю, а ніжна кислинка соусу збалансовує всі смаки і надає вишуканості», - сказав він.
Ще одна суддя кулінарного проєкту Ольга Мартиновська теж похвалила страву Аліни Матвійчук. «Вам, мабуть, треба було покласти побільше мідій. Смачна, соковита, легесенька гостринка присутня. І цей соус дуже доречний саме до мідій», - додала вона.
У результаті, кулінарка з Кам’янця-Подільського потрапила у 20 кращих кулінарів-аматорів і продовжила змагання у шоу. Сама ж дівчина після оцінювання її страви зізналася, не очікувала, що почує стільки позитивних слів.
На сторінці проєкту про Аліну Матвійчук повідомляють: Навчалася в школі в Італії, де живе її мама, але потім повернулася до Кам’янця-Подільського. В Україні здобула фах хіміка. Працювала інженером-технологом на цементному заводі в Брюсселі, де й вийшла заміж за свого колегу. Встигла повернутися в Україну до карантину. Аліна любить готувати, колись тримала свою кав’ярню. Любить машини і стрільбу, навіть стала КМС зі стрільби з пневматичної зброї.
Нагадаємо, минулого сезону за перемогу у «МастерШефі» теж змагалася кам'янчанка. Тоді Лілії Сорокіній вдалося дійти до суперфіналу проєкту.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: