ye-logo.v1.2
26 Вересня, 2020

Дівчина з Кам’янця-Подільського потрапила до відомого кулінарного шоу

Суспільство 8238
Дівчина потрапила у 20 кращих кулінарів-аматорів
Дівчина потрапила у 20 кращих кулінарів-аматорів. Фото: скрін з відео

Кулінарка змагається у телепроєкті «МастерШеф».

Нещодавно на каналі «СТБ» стартував новий, десятий, сезон кулінарного шоу «МастерШеф». У першому випуску було відібрано 30 кращих кулінарів-аматорів, які стали учасниками проєкту. Серед них опинилася й 25-річна дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук. Днями вийшов другий випуск ювілейного сезону «МастерШеф», де обирали 20-ку тих, хто пройде далі.

За правилам шоу, учасники змагалися за місце у проєкті, виконуючи завдання у трьох різних категоріях: м’ясо, риба та десерти. Кулінари самі обирали категорію, в якій будуть змагатися. Аліна Матвійчук вирішила спробувати свої сили у створенні рибної страви.

Щоб приготувати страву, кулінарам довелося власноруч ловити рибу з бочки. Лише упіймавши рибину, бралися до приготування. Кам’янчанка упіймала форель.

«Я приготувала форель і кус-кус на рибному бульйоні з додаванням селери та родзинок, щоб була солодка нотка. Також мідія і соус «бер-блан». У мідію додала чілі , щоб була гострота», - пояснила Аліна перед дегустацією страви.

Суддям проєкту робота кулінарки була до вподоби. За словами Ектора Хіменс-Браво, він був впевнений, що поєднання кус-кусу з родзинками йому точно не сподобається. Але після того, як він скуштував страву, змінив свою думку. «Солодкуваті родзинки цікаво поєднуються з фореллю, а ніжна кислинка соусу збалансовує всі смаки і надає вишуканості», - сказав він.

Ще одна суддя кулінарного проєкту Ольга Мартиновська теж похвалила страву Аліни Матвійчук. «Вам, мабуть, треба було покласти побільше мідій. Смачна, соковита, легесенька гостринка присутня. І цей соус дуже доречний саме до мідій», - додала вона.

У результаті, кулінарка з Кам’янця-Подільського потрапила у 20 кращих кулінарів-аматорів і продовжила змагання у шоу. Сама ж дівчина після оцінювання її страви зізналася, не очікувала, що почує стільки позитивних слів.

На сторінці проєкту про Аліну Матвійчук повідомляють: Навчалася в школі в Італії, де живе її мама, але потім повернулася до Кам’янця-Подільського. В Україні здобула фах хіміка. Працювала інженером-технологом на цементному заводі в Брюсселі, де й вийшла заміж за свого колегу. Встигла повернутися в Україну до карантину. Аліна любить готувати, колись тримала свою кав’ярню. Любить машини і стрільбу, навіть стала КМС зі стрільби з пневматичної зброї.

Нагадаємо, минулого сезону за перемогу у «МастерШефі» теж змагалася кам'янчанка. Тоді Лілії Сорокіній вдалося дійти до суперфіналу проєкту.

Коментарі:

До теми

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини

Інформація з інших ресурсів

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую