ye-logo.v1.2

Нетішин і далі буде без мера, бо «знову виберуть не того»

Політика 3497
"Нехай буде як є, бо нетішинці знову оберуть "не того", - вважає Василь Ядуха.
"Нехай буде як є, бо нетішинці знову оберуть "не того", - вважає Василь Ядуха.. Фото: Дмитра Скрипника

Василь Ядуха назвав принаймні три причини, чому не пітримує ідею проведення виборів міського голови у Нетішині.

«Ми, обласна влада, не підтримуємо ідею проведення виборів, бо для цього, по-перше, потрібні значні кошти, по-друге – є чимало міст обласного значення, де також немає мерів, а по-третє – ми не впливаємо на цей процес», – так губернатор відповів на запитання, чи матимуть нетішинці легітимно обраного мера, після прес-конференції, яку він 28 лютого провів для представників обласних та районних ЗМІ.
За словами Василя Степановича, у Верховній Раді зареєстрований документ про призначення виборів мера, і щойно парламент його прийме, вони відбудуться у визначений термін. Проте ініціювати чи пришвидшувати цей процес губернатор не планує. На думку Ядухи, секретар Нетішинської міської ради, який виконує обов’язки міського голови, разом зі своїми заступниками добре справляються зі своїми обов’язками, тому нагальної потреби у виборах немає.
«Якщо створити політичний прецедент, то прийде у місто представник іншої політичної сили (не Партії регіонів – авт.), адже місто споконвіку голосувало «не так». Однак це право людей – обирати собі керманичів. Але якщо нині прийде хтось такий самий, як був, то нічого позитивного в місті робитися не буде», – пояснив свою позицію Василь Ядуха.

Нагадаємо, 13 березня минулого року, на позачерговій сесії Нетішинської міської ради, депутати висловили недовіру 29-річному меру Ользі Омельчук. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую