ye-logo.v1.2

Де на Хмельниччині безпечно працювати?

Суспільство 2463
firtka.if.ua
Фото: firtka.if.ua

ТУ Держгірпромнагляду визначило найкращі в питанні промислової безпеки підприємства області.

На засіданні обласного Організаційного комітету з проведення огляду-конкурсу серед підприємств, установ та організацій визначено кращі підприємства з питань промислової безпеки та охорони праці, по підсумках роботи у 2012 році, в номінаціях: із середньообліковою чисельністю до 50 осіб, від 50 до 100 осіб, від 100 до 500 осіб і більше 500 працюючих. Про це інформує ТУ Держгірпромнагляду у Хмельницькій області.

Зокрема, серед підприємств до 50 працюючих переможцем стало публічне акціонерне товариство «Номінал» (Волочиський р-н.); від 50 до 100 осіб –– публічне акціонерне товариство Славутський солодовий завод; від 100 до 500 працюючих – державне підприємство «Старокостянтинівський завод залізобетонних шпал». Серед підприємств більше 500 працюючих переможцем визначено дочірнє підприємство публічного акціонерного товариства «Оболонь «Красиліське».

При оцінюванні підприємств особлива увага зверталася на: обсяг продукції (робіт, послуг); чисельність працівників, зайнятих на роботах із шкідливими умовами; загальна кількість нещасних випадків, з них із смертельним наслідком; кількість професійних захворювань; навчання з питань охорони праці; наявність розділу «Охорона праці» у колективному договорі; забезпечення працівників індивідуальними засобами захисту; витрати на заходи щодо безпечних умов праці тощо.

Переможці згідно номінацій будуть нагороджені 25 квітня на святковому засіданні присвяченому Дню охорони праці. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую