ye-logo.v1.2

Сергій Мельник: краще фінансувати спортивні школи, ніж «Динамо»

Спорт 2904
з архіву
Фото: з архіву

Бюджет Хмельницького взяв на себе проїзд, проживання, харчування та тренування «динамівців».

«У нас такий принцип: ми підтримуємо там, де є результат. На сьогодні, я вважаю, місто достатньо допомагає. Були роки, коли ми більше виділяли, але доходило до того, що судді треба дати дві тисячі доларів і не за те, щоб він судив справедливо. Дві дати за то і дві за то. Ну не можу я такими речами за рахунок бюджету міста займатися. Ми виїзди фінансуємо, автобус купили, харчування. Якби ж команда демонструвала хороші результати…», - каже міський голова Хмельницького Сергій Мельник.

Прояснив ситуацію міський голова і зі спонсорами.

«З ними теж складно, ніхто не хоче. Навіть той Герега принципово не йде у футбол, бо там крадуть. Хто не прийде у цю футбольну команду, у них мета №1 вкрасти гроші. Хто діло з ними буде мати? Ось Герега сказав, що якщо йому дадуть людину, яка не буде красти, він буде допомагати. У них же, хто не прийде, через два місяці скандал. Що тільки місту команда потрібна, хай область допомагає. Сьогодні навіть Фірташ відмовився від «Буковини». Ми ж не проти, але не з такими підходами. Має бути, як у сім’ї, взаємна любов», - говорить Сергій Мельник.

«Краще фінансувати спортивні школи. Ви мені пропонуєте з семи мільйонів гривень віддати п’ять на футбол і дітей залишити без нічого? Я так не можу. Краще буду фінансувати п’ять тисяч дітей. Мені люди претензії ставлять, що скільки ми витратили на футбол, то на ці гроші, мабуть, було користі більше б, але, як кажуть, тяжко нести – шкода викинути», - резюмував міський голова.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую