ye-logo.v1.2

Хмельницький Майдан: без балаклав, палиць і… з телефоном (ВІДЕО)

Євромайдан 4936

Від суботи, 23 лютого усі майданівці ходитимуть без масок на обличчі та охоронятимуть місто від руйнації та безчинств.

Про те, що Майдан знімає маски повідомили зі сцени Майдану ще у п'ятницю, 21 лютого. Наступного дня ту ж інформацію озвучив на прес-конференції начальник Хмельницького міського управління МВС Василь Птащук. 
В організації діяльності Хмельницького Майдану переформатування, вдосконалення і нові правила.
Керівником самооборони Майдану обрано Юрія Смаля, його заступником – Сергія Скоробагатого. Керівником козацької сотні обрано Андрія Дрозду, господарськими та юридичними питаннями займатиметься Юрій Луцюк, а Руслан Рохов керуватиме молодіжною сотнею.


Загони самооборони створені для того, щоб охороняти порядок.
«Місто Хмельницький – це одне із багатих міст України, тут працюють і заробляють гроші багато представників середнього бізнесу і ми не хочемо, щоб наше місто було пограбоване. Також для того, щоби державні установи, приватні магазини, підприємства і навіть будинки не були пошкоджені чи пограбовані», – повідомив керівник самооборони Брій Смаль.
Штаб народної Самооборони розташувався на Майдані, у приміщенні, де ще донедавна був штаб Партії регіонів.

Ще два повідомлення, які не менш важливі для організації всього населення та роботи самооборони – це відповідні пов’язки, які носитиме кожен член народної самооборони та телефон, за яким можна і треба повідомляти будь-яку важливу для життя міста інформацію.
Отож, запишіть собі в телефонну книгу: 068 677 65 32.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую