ye-logo.v1.2

Чиновницька п’янка чи міжпартійна боротьба?

Суспільство 18831

У Чемерівцях розгорівся скандал: заступника голови райдержадміністрації звинувачують у пиятиці в робочий час, а він каже, що «то наклеп від бютівців»

Справжній скандал із міліцією, чиновниками та активістами спричинив 10 червня один телефонний дзвінок.

«Директор навчально-виховного комплексу №1 Сергій Павлишин у своєму кабінеті влаштував п’янку із заступником голови райдержадміністрації Олегом Батюком та його однопартійцем-ударівцем Богданом Фуртелем. І це  посеред робочого дня!» повідомив по телефону чемеровецьку самооборону один із вчителів того самого НВК №1.

За словами представників самооборони, вони відразу приїхали до навчального закладу. Двері до кабінету директора були зачинені, ніхто не відповідав на стук і не відкривав. Активісти стверджують: директор із колегами «замітали сліди».

«Сліди пиятики вони замітали протягом майже двох годин. За цей час ми викликали правоохоронців. Приїхали відразу троє заступників начальника районного відділення МВС. Але міліціонери поводилися, як у Слов’янську: один із них постійно спілкувався телефоном із заступником голови РДА, який у цей час перебував у кабінеті директора школи.

Міліціянт постійно відходив від своїх колег, щоб поговорити з кимось по телефону. Очевидно, доповідав тим, хто в кабінеті, про ситуацію за дверима», розповідає представник Чемеровецької самооборони Віктор Чорний.
За його словами, поки директор школи з товаришами «замітали сліди», приїхали голова районної адміністрації Олександр Стахурський та начальник районного відділу освіти Світлана Павлишина. До речі, остання є дружиною директора НВК №1.

«Уся компанія вийшла з кабінету, коли минуло понад дві години. Стійкий запах алкоголю свідчив, що в кабінеті пили», припускає Віктор Чорний.
Головна освітянка району, дізнавшись про поведінку свого чоловіка-підлеглого, написала заяву на звільнення, але вже за кілька годин її відкликала. Самооборонівці припускають, що відкликати заяву Світлану Андріївну переконав її чоловік Сергій Михайлович.

У заступника голови райдержадміністрації Олега Батюка своя, зовсім інша версія того, що відбувалося у навчальному закладі. Він підтвердив, що був у кабінеті директора «у зв’язку з посадовими обов’язками», але…

«Ми викликали правоохоронні органи. Ніякої п’янки не було, це чисто замовлення партії «Батьківщина» для того, щоб змістити ту чи іншу людину із займаної посади. На місці були представники правоохоронних органів, які зайшли в кабінет, де була лише чашка з кавою. Самооборона зробила обшук, але жодних пляшок чи чогось такого не знайшли. Все це наклеп, і я готовий судитися. Зараз дуже багато такої інформації. Просто партія «Удар» йде до влади, а деяким людям цього не хочеться», прокоментував ситуацію заступник голови Чемеровецької райдержадміністрації Олег Батюк.

Коментарі:

василь форз 15.06.2014 19:47

хто такий мутка? де він, покажіть, чи він при владі?  моя дружина прцює вчителькою, за посаду ми змушені були дати хабар ( про суму було сказано вище ), моя сусідка після медичного училища влаштувалась на роботу за 3 000 тис. доларів у районну лікарню. Інша моя сусідка працює в аптеці у Чорного, за працевлаштування вона не заплатила ні копійки. Інформація для роздумів ....

василь форз 15.06.2014 18:57

"класне" в нас керівництво району, за що стояв Майдан - не зрозуміло. Приклад - фізкультурник, обхажував хоптяна зі всіх сторін - не вийшло, поміняв шапку під революційні ідеї - прокатило. І тут настав його "звьозндний час"  УРА -ААА  - МИ ПРИ ВЛАДІ !!!!!  фуртель підтягнувся, з освітянами братаємся в робочий час за столом, дівчатами не нехтуєм - ми ж ВЛАДА, хочем бухаєм, хочем дулі показуєм - ми еліта району.  Хлопці, майданівці, чому ви мовчите ??? з вами люди, ми за вас!!! нам набридло це ліцемірство, не за це ми повставали, не за це сльози наші лились. Ідіть до кінця !!! ЗА ВАМИ ПРАВДА, ЗА ВАМИ ЛЮДИ, ЗА ВАМИ БОГ !!!!

василь форз 15.06.2014 18:31

всі прекрасно знають яке хабарництво процвітає в освіті під кришуванням павлишених. Адже дороге авто, манікюри в елітних салонах, одяг в бутіках та відпочинки в європах коштують грошей, прстим вчителям це не доступно. Тому так сильно кігтями вони тримаються за свої крісла, прикриваючись патріотичними гаслами. Вони перетворили державні посади на приватний бізнес !!! А чого вартує прихильність Гереги до світланки :-)) його ультиматум - викинете світланку - не буде допомоги,  ого яка в неї популярність у народних депутатів, хехе....  В боротьбі за матеріальне ви загубили свою честь та гідність ( а чи мали ви їх?) Скільки у нас є достойних людей, гідних та чесних, які можуть працювати без хабарів, при цих чиновниках посада вчителя у селі коштувала 3000 тис. доларів, медалі 500 доларів, олімпіади від 800 до 1000 грв. Класні у нас чиновники від освіти, сівачі розумного, доброго, вічного;(  Яке майбутнє чекає нас та наших дітей з такими "інтелигентами"  p.s. фізкультурніки вже підтягнулись в авангард

Snichana 13.06.2014 08:49

цих бандюганів типу Батюка ,Павлишиних та й інших треба давно гнати в шию, а стосовно Стахурського прекрасна порядна людина,яка завжди має свою думку

Nazar D. 12.06.2014 15:29

Як ця гризня за владу надоїла. Після об'єднання ліцею і школи прийшов хороший керівник, справжній лідер. Появилася якась стабільність. Всі задоволені виховнив і навчальним процесом, дітям створюється комфорт, якого уже давно не вистачало. І тут знову міжусобиці - ДАЙТЕ СПОКІЙНО ЖИТТИ!!!!

Сеня Кучер 12.06.2014 15:11

Це що перша пянка в школі, там чоловіки і жінки  добре пють на перервах,в робочи час ... тд. Діти усе бачуть тільки мовчать. Питання: Чого можуть вони навчити якщо там так бухають??? Де відділ освіти, на що він дивиться? .Де та Європа? Не за це люд стадав.

Максим Ткаченко 12.06.2014 14:25

В цій статті висвітлена одна сторона медалі - про чиновників. Якщо описати другу сторону медалі - про так звану "самооборону" то сміло за статтю можна взяти коментар Саші Рябого що нижче.

Купчанко М. 12.06.2014 13:53

За часів правління Януковича, не так давно Батюк Олег Богданович пробував за допомогою славнозвісного Валентина Хоптяна стати головою РДА Монастириська (Монастириський р-н, Тернопільська обл.), але не пройшов комісію в кабміні. Очевидно не мав підримки своєї кандидатури. Дві вищевказані особи постійно при зміні влади міняють капеляхи, так і сталось тепер. Чи за таких пройдисвітів як вони помирали люди на майдані і гинуть зараз на Сході України? Чи хочете ви щоб такі обранці будували майбутнє для ваших дітей і онуків?

Фуртелюк Бодя 12.06.2014 13:06

  Ну вживавали ми в кабінеті шанованого директора ,не і що? По перше абсолютно символічно по 150-200 гр ,бо всі ж розуміли ,що це  ж навчальний заклад і взагалі на дворі спека , а по друге - сам директор нас запросив . І взагалі зробили з мухи слона .Не вже такі шановані люди як Перший заст.голови РДА , директор елітної школи ліцею та голова фракції Удару ,усі ми колеги - депутати районної ради, не маем права поспілкуватись у спокійній невимушеній атмосфері обговоривши освітянські проблеми. Ну а щодо пиятики !? Всі прекрасно знають що прийнято ще до нас усі нагальні прблеми вирішувати так би мовити за чарчиною.Але гоговне не зловживати. Як кажуть в мене в селі Жаб...у будь-яких обставинах треба уважити господаря, хто б він не був ,- присісти , вислухати ,випити симв. 3 по 50 і обовязково подякувати.  І не треба нас лякати самооборонами , Си-ними не кажучи вже про Ст. Невже ці вискочки нам мають вказувати де , як і з ким спілкуватись у нашому районі.  

Саша Майстер 12.06.2014 08:56

Думаю, що прибріхують добре і самооборонівець і заступник голови, бо чого ж тоді такі різні версії? Хоча нормально собі попили мужики, літо, перший день після свята, тим більше, що той Батюк, якщо йому вірити, з п'янки вже приїхав, бо ж відомо як в селах проводять день поля. Просто комусь або не налили, або навіть не покликали, от і посварилися мужики. Все буде добре.

Саша Рабий 12.06.2014 05:03

Цікаво коли вже Чорний наїстця. Пропхав стахурського, тепер вже пхає Мутку з яким продав все що можна в Чемерівцях а тепер хочуть дерибанити весь район Зібрав кругом себе хворих  та неадекватних людей підпоює їх і бігають по селищу собі шукають ворогів. Стахурський бігає по Чемерівцях з десятьма дууууже солідними людьми шукають жертви ну точно як Пономарьов в Словянську. Ви пане Стахурський знайте що тих десятеро  з вами то і є ваша підтримка. З приходом до влади тільки те і робите що виконуєте вказівки неадекватних людей типу Кирилюка, а у вільний від самооборони час спите в кабінеті. До речі чому не має пояснень від міліції  та інших учасників подій а тільки однобоке висвітлення???????? А тому що сайт контролює дружина Мутки, тому і пишете те що вам потрібно. Грешно смеятся над больными людьми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую