ye-logo.v1.2

У Хмельницькому змагатимуться молоді дизайнери зі всієї України

Афіша 2661
Молоді дизайнери демонструватимуть свою майтерність, оригінальність та авангардизм
Молоді дизайнери демонструватимуть свою майтерність, оригінальність та авангардизм. Фото: з архіву редакції

Митці представлять близько шістдесяти колекцій модного одягу на всеукраїнському конкурсі “Барви Поділля”, який щорічно відбувається у нашому місті.

Цього року у конкурсі молодих дизайнерів візьмуть участь студенти з Хмельницького, Херсону, Косіва, Дніпропетровська, Тернополя, Одеси, Калинівки, Білої Церкви та Києва. Змагатимуться митці у трьох номінаціях: “Власний погляд”, “Молода нація” та “Конкурс однієї сукні”.

“Барви Поділля” протягом багатьох років лишаються відкритою культурною подією для всіх, хто намагається бути обізнаним в актуальних тенденціях моди, - зазначають організатори конкурсу. - Він є невід’ємною частиною як молодої індустрії вітчизняної моди, так і загалом сучасної культури”.

23-всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу проходитиме на базі Хмельницького національного університету у два етапи: 3 червня о 16.00 – півфінал, 5 червня о 17.00 — фінал конкурсу. Дійство проходитиме в актовій залі ХНУ, 4 корпус, вул. Інститутська, 13-а. Телефон для довідок: 067 382 01 31.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую