ye-logo.v1.2

У Хмельницькому підпалили автостанцію

Кримінал 2775
Про пожежу повідомив диспетчер автостанції
Про пожежу повідомив диспетчер автостанції. Фото: mvs.gov.ua

Особу зловмисника встановлюють поліцейські.

Повідомлення про пожежу надійшло до чергової частини Південно-Західного відділення поліції міста сьогодні, 12 грудня, близько 6-ї години ранку. 

"Про пожежу повідомив диспетчер автостанції № 5, розташованої по вулиці Кам’янецькій, 124, - розповідають у прес-службі обласної поліції. - На місце події виїхали пожежники та слідчо-оперативна група. Пожежу вдалося оперативно загасити. Ніхто з працівників та пасажирів не постраждав".

Правоохоронці встановили, що близько 6-ї години ранку невстановлена особа підпалила шину і підперла нею одну із зовнішніх стін приміщення автовокзалу, внаслідок чого було серйозно пошкоджено фасад.

Для проведення відповідних експертиз із місця події вилучено пожежно-технічне сміття та частини обгорілого матеріалу. Оперативники працюють над встановленням особи, причетної до підпалу. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую